ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Spork

Hank • 28.10.2010 22:33 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Ohjaaja: Ghuman Jr.
USA 2010
86 min
K-13


Elokuvan päähenkilö on tavallinen yläasteella oleva teini, mutta haukkumanimensä on Spork, koska hän on intersukupuolinen. Tuo haukkumanimi tarkoittaa lusikan ja haarukan yhdistelmää, eli sellaista jossa on samassa kaksi erilaista. Sporkilla on vaikeuksia sopeutua kouluun, eräänä päivänä hän saa tarpeekseen jatkuvasta kiusattuna olemisesta ja hän päättää alkaa puolustamaan itseään.

Ei kulu kauaa kun Spork päättää ilmoittautua tanssishow'hun, ei vain esiintyäkseen kiusaajiensa edessä ja näyttääkseen näille, vaan myös saadakseen itsestään näin paremman ihmisen. Hänen paras ystävänsä Tootsie Roll auttaa häntä, ja Spork oppiikin todella erikoisia tanssiliikkeitä, ja niiden kautta hän ennemminkin erottautuu hyvin näkyvästi, sen sijaan että sulautuisi joukkoon.

Elokuva erikoisesta koulukiusatusta teinistä tulee sopivalla hetkellä kun olemme saaneet lukea monista koulukiusatuista viime aikoina juuri Yhdysvalloissa jotka ovat sitten päätyneet kammottavaan tapaan päästä eroon kiusaamisesta, itsemurhaan. Elokuvan ohjaaja ei pelkää keksiä henkilöhahmoilleen erikoisia nimiä ja myös elokuvansa kautta hieman moittia stereotyyppejä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy