ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Sateenkaarilippu lähetettiin avaruuden rajoille

Sateenkaarilippu lähetettiin 34,1 kilometrin korkeuteen 17. elokuuta. Tempauksen taustalla on amerikkalainen Planting Peace -järjestö, joka pyrkii "levittämään rauhaa sairaassa maailmassa".

Sateenkaarilipun kolmetuntinen lento tallentui mukana olleelle GoPro-kameralle. Järjestö julkaisi videon lennosta syyskuun lopulla.

Tempauksen taustalla oleva ryhmä kertoo halunneensa julistaa avaruuden homoystävälliseksi "rauhanomaisella, kauniilla tavalla".

- Ensisijaisena tarkoituksena on tukea hlbtq-vähemmistöjen taistelua perusoikeuksissaan, johdattaa meitä ymmärtämään, että kaikki ihmiset ansaitsevat elää vapaasti ja rakaastaa vapaasti ilman pelkoa ja syrjintää, toteaa ryhmä järjestö tiedotteessaan.

Ryhmän mukaan tempaus korostaa homoyhteisön tarvetta turvalliselle tilalle kaikkialla maailmankaikkeudessa.


- Olette rakastettuja, arvostettuja ja upeita. Teissä ei ole mitään vikaa. Ette ole yksin, ja me olemme tukenasi, viestitti järjestö videon lopputeksteissä.

Wisconsinin osavaltion Milwaukeen lähistöltä ilmaan lähetetty ilmapallo, lippu ja kamera palasivat maanpinnalle, joten yläilmoista jäi talteen näyttävää kuvamateriaalia.

Plantig Peace -ryhmä sai julkisuutta myös republikaanien puoluekokouksen alla julisteella, jossa Donald Trumpin ja Ted Cruzin näköiset piirroshahmot suutelevat. Ohessa oli teksti "Love Trumps Hate. End homophobia", jonka voi ymmärtää suomeksi myös "rakkaus päihittää vihan".


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy