ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Saksassa hanhikorppikotkat jouduttiin erottamaan toisistaan

vaeltaja2006 • 17.11.2010 06:00 • 1 kommentti. SATTUMAT
Münsterin eläintarhassa hanhikorppikotkapari Detlef ja Guido alkoivat rakentaa pesää, vaikka olivat poikia molemmat. Eläintarhan johdon mukaan molemmat linnut ovat iältään 14 vuotta. Ne elivät kimpassa kahdeksan kuukautta. Viime kuukausina ne ovat alkaneet rakentaa yhdessä pesää. Eläintarha haluaa kuitenkin jälkikasvua ja pari on erotettu. Guido joutuu muuttamaan muualle Eurooppaan. Se on nyt vaihdettu tsekkiläiseen tyttö-korppikotkaan.

Detlef tottunee uuteen kumppaniin nopeasti. Johtajan mukaan siltä vain puuttui naaraspuolinen kumppani. Homoelämä muuttuu varmasti nopeasti perinteiseksi suhteeksi.

Aikaisemmin parien erottaminen eläintarhoissa on aiheuttanut vastalauseita. Viisi vuotta sitten vastalausevetoomus käynnistettiin, kun Bremerhavenissa poika-pingviinipari eotettiin. Monilla eläimillä on homoseksuaalista käyttäytymistä. Brittitutkijat ovat havainnoineet, että viisi prosenttia lintujen seksuaalisesta käyttyäytymisestä on samaa sukupuolta kohtaan.

Guido on nyt Ostravassa eläintarhassa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Poikapari lähikuvassa
www.hatter.hu
  vaeltaja2006 • 18.11.2010 22:30
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy