ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Saara Aalto finaaliin Britannian X Factor -kilpailussa

Sami Mollgren • 04.12.2016 23:04 • 3 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • EU

Saara Aalto esiintyi Hangossa pride-tapahtumassa.
Saara Aalto pääsi suoraan finaaliin Britannian X Factor -kilpailussa sunnuntain tuloslähetyksessä. Lisäksi finaaliin jatkoi suoraan 5 After Midnight -yhtye. Matt Terry sai finaalipaikkansa pudotusuhan alta, Emily Middlemasin pudottua.

Lauantai-iltana Aalto esitti tulkintansa kappaleesta Chandelier, joka alkuperäinen esittäjä on australialainen Sia. Toinen kappale oli Mariah Careyn tunnetuksi tekemä All I Want For Christmas is You.

Kilpailutaipaleensa alussa hän joutui pudotusuhan alle, mutta viimeisimmissä äänestyksissä hän on päässyt suoraan jatkoon.

Voittaja ratkeaa sunnuntaina 11. joulukuuta Lontoon Wembley-areenalla pidettävässä finaalissa. Suomessa kilpailun viimeiset osat näytetään suorana Sub-televisiokanavalla ja MTV Katsomossa.

Aallon on määrä olla mukana vuonna 2017 järjestettävällä X Factor -kiertueella.Saara Aalto kertoo Facebook-sivullaan, että hän esiintyy maanantai-iltana Helsingissä Senaatintorilla Tuomiokirkon portailla.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kohta Saara Aalto esiintyy Helsingin Senaatintorilla, ja lystiä voi katsella netitse: yle.fi
  smo • 05.12.2016 18:48
Saaran esitykset ovat olleet ihan omaa luokkaansa tässä kisassa. Niihin on panostettu todella paljon. X-Factorin taustajoukot tietävät että Saaralla on potentiaalia mihin tahansa, kaikki haasteet hän hoitaa suvereenisti. Esitykset ovat kunnianhimoisia ja taiteellisesti rohkeita. Omasta mielestäni ”Oh So Quiet” oli ihan tyrmäävän hieno veto.
  1965 (ei rekisteröitynyt) • 10.12.2016 23:22
Saara Aalto on sunnuntain finaalissa.
  smo • 11.12.2016 00:01
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy