ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Robert Mugabe täytti 90 vuotta

Lassijuhani • 26.02.2014 10:47 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Zimbabwen presidentti Robert Mugabe täytti äskettäin 90 vuotta, eikä hän tällöinkään unohtanut mainita homoja. Hän kertoi olevansa valmis rankaisemaan homoseksuaalisuuden harjoittajia heidän ansaitsemallaan tavalla eli vankeudella. Aikaisemmin hän sanoi: ”Varmistumme siitä, että he homehtuvat vankilassa.”

Robert Mugabe on myös keksinyt, että sukupuolielimet on sitä varten, että niitä käytetään oikein, ja sitä varten homoseksuaalisuus on kiellettävä koska se ei ole loogista eikä luonnollista.

Aatteidensa mukaisesti presidentti on myös onnistunut saattamaan maansa taloudellisen vararikon partaalle, ja siitä huolimatta hän haluaa jatkaa virassaan vielä monta vuotta. Hän on jo 34 vuoden ajan johtanut hallitusta, joka on köyhdyttänyt Zimbabwea siinä määrin, että kaksi miljoonaa maan 12 miljoonasta asukkaasta on täysin riippuvaista kansainvälisestä ruoka-avusta.

Mugaben syntymäpäivien myötä alkaa uusi homofobian luku Afrikassa, sillä maapallon alueella, jossa homoseksuaalisuudesta rangaistaan ankarimmin.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
siinä on kanssa henkilö saanut aikaa 90 vuotta liikaa...
  Teemu (ei rekisteröitynyt) • 28.02.2014 13:26
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy