ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Radiojuontaja sai potkut kysyttyään pääministerin puolison suuntautumista

jnsto • 15.06.2013 21:27 YLEISET • ULKOMAAT
Australialainen radiojuontaja menetti työnsä kysyttyään useamman kerran pääministeri Julia Gillardilta, onko tämän avopuoliso mahdollisesti homoseksuaali. Kysymyksen perusteena oli se, että avopuoliso Tim Mathieson on ammatiltaan kampaaja. - Asumme yhdessä pariskuntana, sanoi pääministeri myöhemmin.

Australiassa ovat vaalit tulossa syyskuussa ja pääministerin työväenpuolueen kannatus on melkoisesti jäljessä konservatiiveja (Liberals). Rinnan vaalikampanjan kanssa käydään mediassa kampanjoita sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan ja sen puolesta. Pääministeri Gillard on sanonut sallivansa puolueessa vapaan äänestyksen asiasta, mutta todennut olevansa homoliittojen vastustaja. Pääpuolueet kuitenkin estivät hankkeen äänestää avioliittoasiasta parlamentissa kesäkuun alussa. Gillard on varoittanut äänestäjiä siitä, että voittaessaan konservatiivit tiukentaisivat aborttilakia ja heikentäisivät naisten mahdollisuuksia politiikassa.

Juontajansa Howard Sattlerin erottanut perthiläinen kaupallinen asema 6PR kuvasi kysymyksiä pääministerille sopimattomiksi sekä pääministerinviran että henkilön kannalta.

Gillard on Australian ensimmäinen naispuolinen pääministeri. Hän asuu pääministerin virka-asunnossa avomiehensä kanssa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy