ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Pride-paraati onnistui Kiovassa

Sami Mollgren • 13.06.2016 00:08 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE • ULKOMAAT

Pride-kulkue Kiovassa 12.6.2016. (kuva: Sergei Supinsky / AFP / Lehtikuva)
Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa sunnuntaina 12. kesäkuuta järjestetty pride-paraati sujui rauhallisesti tuhansien poliisien suojelemana. Ääriainekset olivat uhanneet hyökätä kulkueen kimppuun.

Paraatiin osallistui noin tuhat henkeä. Kulkueessa oli mukana myös joitakin paikallisia poliitikkoja ja EU-parlamentin edustajia.

- Ukrainassa tie yhdenvertaisuuteen on paitsi vaikea myös vaarallinen, sanoo paraatin järjestäjiin kuuluva Bohdan Hloba.

- Meitä on uhattu 'verikylvyllä', mutta marssin jokainen askel antaa toivoa.

Kulkueessa nähtiin sateenkaarilippujen lisäksi esimerkiksi kylttejä, joissa luki rakkaudella ei ole sukupuolta.

Vastamielenosoittajat puolestaan kantoivat kylttejä joissa luki esimerkiksi "Ukraina ei ole Sodoma".

Nyt järjestetty tapahtuma oli lajissaan toinen Kiosassa. Vuotta aiemmin järjestetty paraaati kuitenkin päättyi nopeasti siihen, että kulkueväkeä alettiin heittää kivillä. Tuolloin toistakymmentä henkeä loukkaantui.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Urhean Ylpeä ja tuiki tarpeellinen tapahtuma Ukrainassa, etenkin tuolla maailmankolkassa jylläävän ortodoksi-Putinismi-hallintoseurakunnan lähettyvillä.

www.youtube.com

Tuollakin vastamielenosoittajien kylteistäkin ja myös niissä kannetuista risteistä näki, mitä rakkauteen uskomatonta ääri-ainesta ne edustivat.

Kommenttia muokattu: 13.06.2016 klo 13:18
  human • 13.06.2016 12:53
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy