ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Poliisi mukana Helsinki Priden paraatissa virka-asussa

Sami Mollgren • 19.06.2017 19:45 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Poliisiauto Helsingissä Vaasanaukiolla.
Poliisi on yhdenvertaisuusvaltuutetun kutsumana mukana Helsinki Pride 2017 -tapahtuman 1. heinäkuuta järjestettävässä paraatissa viranomaisten ajoneuvossa, kertoo Yle. Kulkueen jälkeen poliisi on tavattavissa viranomaisten yhteisessä neuvontapisteessä tapahtuman puistojuhlapaikalla.

Poliisihallituksen poliisitarkastaja Måns Enqvist perustelee Ylelle kulkueeseen osallistumista huolella myös seksuaalivähemmistöihin kohdistuvista viharikoksista. Viharikosten määrä on ollut lisääntymään päin. Hänen mukaansa viharikosten tunnistamiseen ja torjumiseen on panostettu entistä enemmän.

Ylelle Enqvist sanoo, että kulkueeseen virka-asussa osallistuvat poliisit ovat työtehtävissä, osa yhdenvertaisuusvaltuutetun järjestämässä ajoneuvossa varsinaisessa kulkueessa ja osa muuten aiempien vuosien tapaan kulkuetta turvaamassa.

Vapaa-ajallaan kulkueessa marssivat poliisit eivät saa esiintyä virka-asussa, vaan silloin on oltava siviilivaatteeissa.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun järjestämässä viranomaisten ajoneuvossa ovat mukana myös valtioneuvoston kanslian, Kelan, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Maahanmuuttoviraston edustajia.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hieno homma!
  Is • 20.06.2017 16:55
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy