ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Paraisilla pride sateesta huolimatta

Sami Mollgren • 03.09.2016 23:20 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Paraisten toinen pride-tapahtuma järjestetiin lauantaina 3. syyskuuta.
Varsinais-Suomen Paraisilla lauantaina 3.9. järjestetty järjestyksessään toinen Pargas Pride -kulkue keräsi Åbo Underrättelser -lehden mukaan sateesta huolimatta runsaat 50 osallistujaa.

Kulkueeseen osallistuneet kokoontuivat VPK:n talolle puolenpäivän jälkeen, ja lähtivät sieltä kello 13 liikkeelle kaupugin keskustan läpi kohti Keskuspuistoa.

Pride-tapahtuman yhteydessä esimerkiksi kirjastossa oli esillä lukuvinkkejä seksuaalisuuden monimuotoisuudesta.#pargaspride i regnet.

Kuva, jonka Nina Nordström (@ninnukka81) julkaisiTappra prideare i regnet #pargaspride2016 #openingspeech #dogsonparade

Kuva, jonka Nicole Mattsson (@nmattsso) julkaisi🌳

Kuva, jonka Pargas Pride (@pargaspride) julkaisi

Turun ja Naantalin naapurissa sijaitsevan saaristokunta Paraisten asukasluku on runsas 15 000, joista yli puolet on ruotsinkielisiä. Elokuussa 2015 järjestetty paikkakunnan ensimmäinen pride-kulkue keräsi mukaansa noin 300 osanottajaa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy