ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Päivän kiperiä kysymyksiä

vaeltaja2006 • 20.12.2009 09:16 • 2 kommenttia. YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Suuri kauppaketju myy muumimukeja tarjoushintaan. Päivän ykköskysymys kuuluu: miksi homo- ja lesbopiireissä suvunjatkamiseen tarvitaan muumimukia? Mistä tämä muumimuki-idea aikoinaan lähti liikkeelle? Kuka sitä käytti ensimmäisen kerran ja oliko menestystä? Kiitokset jo etukäteen hyvistä vastauksista.



Päivän toinen kysymys koskee pukeutumista. Helsingin Sanomissa pohjois-tapiolalaisen yläkoulun oppilaat ovat kartoittaneet, miten vältetään kiusaamista. Miten on pukeuduttava, millaista musiikkia on kuunneltava ja millaisia mielipiteitä on oltava. Juttua lukiessa syntyy ajatus, että nuoret tietävät hyvin, mitä muut ajattelelvat. Mutta itse he eivät tietenkään ajattele yhtä ahdasmielisesti! Kielletyn pukeutumisen listalle kuuluvat Gant-merkkiset vaatteet, koska niistä voi saada homoleiman. Kiellettyjen listalle kuuluvat myös tyttöjen taistelulajit, poikien baletti, Antti Tuisku ja se, että hyväksyy homojen oikeudet. Ylipäätään: ei saa olla liikaa mitään mieltä.

Päivän kakkoskysymys kuuluu: Miksi Gant antaa kantajalleen homoleiman? (alla oleva kuva on Gantin nettisivulta)

Yläluokka taisi puhua muista - ei itsestään.
Gant-vaatteet antavat nuorten mielestä kantajalleen homoleiman.

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Oma muistikuvani ensimmäisestä kerrasta, jolloin muumimuki liitettiin lapsenhankintaan oli Seta-lehden juttu. Siinä kerrottiin mutkattomasti muumimukia käytetyn siemennesteen keruuseen.
  JuhaniV • 20.12.2009 10:42
Minusta pikemminkin Dressman [mekkomies, suom.huom.] olisi se kauppaketju, joka mainostensa perusteella antaa homoleiman... Tosin kohderyhmä taitaa olla teinejä vähän kypsempää kaliiberia.
  Public eye • 21.12.2009 10:33
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.




Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)



 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy