ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Oulun sekä Tampereen Pride saivat paljon huomiota medioissa

JuhaniV • 25.07.2012 21:15 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Tämän vuoden maakunnalliset pride-tapahtumat Oulussa ja Tampereella saivat huomattavasti huomiota, kumpikin hieman eri syistä.

Oulussa Pride-tapahtumaan aikaan pidetyn seminaarin pääpuhujaa Dan Koivulaaksoa sumutettiin suoraan kasvoihin kaasusumutteella. Puhuja joutui käymään sairaalassa tarkistuttamassa sumutteen vaikutukset. Seminaari oli pride-tapahtuman ulkopuolinen tilaisuus.

Tampereella oli jo etukäteen tiedossa Finnish Defence Leaguen FDL:n halu osallistua pride-marssiin. Heidän edustajansa oli tullut paikalle kahden oman turvamiehen saattelemana. FDL:n osallistuminen marssiin kuitenkin torjuttiin. Siihen ei ollut lupaa pride-paraatin järjestäneeltä Pirkanmaan Setalta.

Tampereen marssista on tehty video, joka on katseltavissa YouTuben kautta. Mukana videolla on kommentit Pirkanmaan Setan puheenjohtaja Mikko Väisäseltä ja FDL:n edustajalta Mimosalta. Alla on linkki videoon.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Jarla kommentoi Pirkanmaan Setan järjestämää pride-kulkuietta Suomen kuvalehdessä:
suomenkuvalehti.fi
  Terhola • 25.07.2012 21:34
Tässä on myös hyvä 15 minuutin koostevideo, johon sisältyy kokoontuminen Tullintorille, FDL:n torjuminen, kulkue sekä Pirkanmaan Setan puheenjohtajan että apulaispormestarin puheenvuorot Frenckellinaukiolla ynnä kansanedustajan kommentit:

www.youtube.com

Kommenttia muokattu: 25.07.2012 klo 23:41
  Havainnoija • 25.07.2012 23:18
Nyt vasta törmäsin alla olevaan videoklippiin, johon on tallentunut myös mm. oma kannanottoni ihmisoikeuksia haastavien tahojen osallistumisesta Pirkanmaan Setan järjestämään pride-mielenosoitukseen:

www.youtube.com

Mikko V.
Pirkanmaan Setan pj
  Terhola • 26.07.2012 10:48
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy