ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Oikeusistuin Bahrainissa antoi alustavan luvan sukupuolen korjaukseen

Lassijuhani • 06.01.2014 19:16 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Kaksi Bahrainin hallituksen alaisena työskentelevää transsukupuolista miestä on saanut alustavan luvan sukupuolenkorjaukseen. Heidän asiaansa ajava lakinainen Fawzia Janahi kertoi Korkeimman hallinto-oikeuden määränneen heidät lääkärintarkastukseen. Tämän odotetaan johtavan siihen, että he voivat mennä sukupuolenkorjausleikkaukseen ulkomailla ja saavan virallisen tunnustuksen sille, että ovat miehiä.

Molemmat hakivat lupaa päästä leikkaukseen ulkomailla, mutta he tarvitsivat viranomaisten luvan heidän sukupuoli-identiteettinsä tunnustamiseksi virallisesti.

Fawzia Janahi on alueen ainoa sukupuoli-identiteettitapauksiin perehtynyt asianajaja. Hän hoiti menestyksellisesti kahden transsukupuolisen miehen tapausta, vuonna 2005 ja 2008. Molemmat olivat pyytäneet sukupuolen korjaamista virallisiin asiapapereihin.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy