ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Obama aikoo ottaa Kenian-vierailullaan esiin hlbti-kysymykset

Sami Mollgren • 09.07.2015 10:12 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Valkoisesta talosta on kerrottu, että presidentti Barack Obamalla on Kenian-vierailullaan vakaa aikomus nostaa esiin homojen aseman, huolimatta siitä, että Kenialaiset poliitikot ovat varoittaneet presidenttiä käsittelemästä asiaa.

Keniassa homoseksuaaliset suhteet on useimpien Afrikan maiden tapaan määritelty rangaistaviksi. Keniassa homoseksuaalisesta suhteesta kiinni jäänyttä voidaan rangaista 14 vuoden vankeustuomiolla.

Vieraillessaan eri Afrikan maissa Obama on vaatinut hallituksia sallimaan homoseksuaaliset suhteet.

Heinäkuun alussa Kenian pääkaupungissa Nairobissa järjestetyssä kristillisen järjestön pystyynpanemassa noin sadan hengen mielenilmaisussa osallistujat vaativat Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman vaikenevan hlbti-kysymyksistä tulevan vierailunsa yhteydessä.

Odotuksia pienemmäksi jäänyt mielenilmaus on saanut jatkoa sosiaalisessa mediassa.

Obaman on määrä vierailla heinäkuun lopulla Keniassa ensimmäistä kertaa presidentin virassa ollessaan. Hän osallistuu kansainväliseen yrittäjyyskokoukseen. Kenia oli presidentti Obaman edesmenneen isän kotimaa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy