ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

New Jerseyssä keskustellaan homojen avioliitosta

Sami Mollgren • 26.10.2006 18:54 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
New Jerseyn osavaltion korkein oikeus päätti keskiviikkona, että homopareilla on samat oikeudet kuin heteropareillakin. Päätöksen mukaan homopareille ei kuitenkaan välttämättä kuulu oikeus avioliittoon, vaan asiasta päättää osavaltion lainsäädäntöelimet.

Osavaltion on 180 päivän kuluessa valittava, annetaanko homopareille oikeus avioliittoon, vai annetaanko heille oikeus solmia jokin siviililiiton muoto. New Jerseyssä annettiin jo vuonna 2004 homopareille joitain samoja oikeuksia kuin avioliitossa oleville, esimerkiksi perintöoikeus.

- BBC NEWS: New Jersey court backs gay rights
- 365gay.com: N.J. Court Rejects Gay Marriage
- Advocate: Court: N.J. gay couples entitled to same rights as heterosexual couples


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy