ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

New Jerseyn kuvernööri kaapista - eroaa virasta

Sami Mollgren • 14.08.2004 05:24 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
New Jerseyn osavaltion kuvernööri ilmoitti eroavansa tehtävästään. Yhdysvaltain demokraattiseen puolueeseen kuuluva James McGreevey kertoi seksisuhteestaan toisen miehen kanssa ja jättävänsä työnsä kuvernöörinä. Hän pyysi vierellään seisoneelta vaimoltaan anteeksi suhdettaan, joka hänen mukaansa loukkaa syvästi avioliiton pyhiä siteitä. Naimisissa oleva kahden lapsen isä kertoi toimittajille eläneensä nuoruusiästä asti ristiriidassa seksuaalisuutensa kanssa. Aiemmin McGreevey on ilmoittanut vastustavansa homoliittoja.

- www.gay.com
- www.gay.com


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy