ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Mubarak kaatui - entä nyt?

vaeltaja2006 • 11.02.2011 20:00 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Mubarakin kausi on tarkoittanut, että Egyptissä homoseksuaaleja on jahdattu siveellisyyspykälien mukaan. On toivottu, että Mubarakin kaatuminen parantaisi tilannetta lähivuosina. Nyt Mubarak on kaatunut. IceQueer on 22-vuotias egyptiläinen bloggaaja ja hän on kirjoitellut vuodesta 2008 alkaen Egyptin homoelämästä. Nyt hän on ainakin pari päivää ollut hiljaa.

confessions-room.blogspot.com

Egyptissä on nyt odotettavissa joko tiukka sotilasvalta tai valtataistelu. Demokratia läntiseen malliin ei ole mikään itsestäänselvyys.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Islamin tutkimuksen professori Hämeen-Anttila on sitä mieltä, että Mubarakin ero avaa mahdollisuuden myös yhteiskunnan islamisoitumiselle. Hämeen-Anttilan mukaan tietty islamisoituminen on todennäköistä. -Tämä on erittäin huono uutinen. Mikäli näin käy, naisten ja homojen asema vaikeutuu entisestään.

Tavallinen suomalainen ei voi paljon tehdä. Yksi mahdollisuus on olemassa. Voi allekirjoittaa vetoomuksen Egyptin johdolle. Vetoomuksessa vaaditaan mm. ihmisoikeuksia ja demokratiaa. Se on englanniksi ja arabiaksi seuraavalla sivulla:

www.change.org
  Hannu, Tre (ei rekisteröitynyt) • 12.02.2011 19:28
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy