ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Mr Gay World 2015 -titteli Saksaan - Suomi mukana kärkiviisikossa

Sami Mollgren • 03.05.2015 09:20 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Klaus Burkart, 21, Saksasta kruunattiin yöllä Etelä-Afrikan Kapkaupungissa Mr Gay World 2015 -tittelin haltijaksi.

Burkart kertoo, että hän haluaisi olla nuorille homomiehille roolimalli ja auttaa heitä kaapistatulossa. Samoin hän haluaisi muuttaa nuorten käsitystä homoseksuaalisuudesta.

- Haluaisin johdattaa maailmaa sellaiseksi, ettei olisi edes tarpeen tulla ulos, sanoo tuore Mr Gay World GayNZ-sivuston mukaan.

Burkart suunnittelee vierailevansa kouluissa ja puhuvansa kiusaamista ja homoihin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan, ja haluaisi mukaan myös kanssakilpailijansa omissa kotimaissaan.


Klaus Burkart haluaa #oneday -kampanjassaan, että jonain päivänä ei ole enää tarpeen erityisesti tulla kaapista.

GayNZ kertoo, että kärkiviisikko tämän vuoden kilpailussa oli Islannista, Belgiasta, Saksasta, Hong Kongista ja Suomesta. Suomea edusti Mr Gay Finland 2014 -kilpailun ensimmäinen perintöprinssi Tomi Lappi.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Onko Suomen edustaja menestynyt koskaan näin pitkälle? Hyvä Tomi!
  JP (ei rekisteröitynyt) • 04.05.2015 07:33
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy