ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Mr Gay World 2015 -kilpailu huipentuu lauantaina Kapkaupungissa

Mr Gay World 2015 -kilpailu huipentuu lauantai-iltana 2.5. Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa. Suomea edustaa Mr Gay Finland -kilpailun ensimmäinen perintöprinssi Tomi Lappi.

Lappi kilpailee Mr Gay World -tittelistä kahdenkymmenen eri puolilta maailmaa tulevan miehen kanssa. Kilpailuviikko käynnistyi 26. huhtikuuta ja viikon mittaan kilpailijat ovat joutuneet suorittamaan erilaisia tehtäviä, joiden perusteella heidät laitetaan paremmuusjärjestykseen.


Suomea edustavan Tomi Lapin esittelyvideo

Tällä kertaa Suomea edustaa ensimmäinen perintöprinssi, koska vuoden 2014 Mr Gay Finland Peter Linden osallistui Mr Gay World -kilpailuun jo kesällä 2014.

Mr Gay Finland 2014 -sivuilla kerrotaan, että nykyään Helsingissä asuva Tomi Lappi on syntynyt Saksassa. Hän aloitti kilpatanssin kuusivuotiaana, ja kilpaili 19-vuotiaaksi saakka.

Mr Gay Finland 2014 -kilpailussa parhaiten menestyneet: vasemmalta 2. perintöprinssi Ismo Poutiainen, Mr Gay Finland Peter Linden, 1. perintöprinssi Tomi Lappi ja yleisön suosikki Mikko Wivolin. (kuva: Leo Koivistoinen)

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy