ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Mr. Gay Europe 2016 kilpaillaan Ruotsissa ja Norjassa

Sami Mollgren • 28.05.2016 11:45 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Kymmenes Mr. Gay Europe -finaali käydään Ruotsissa ja Norjassa heinä- ja elokuun vaihteessa.

Finaaliviikko käynnistyy Tukholmassa perjantaina 29. heinäkuuta, jossa järjestetään sitä seuraavana päivän pride-kulkue. Viikko huipentuu perjantaina 5. elokuuta Norjassa järjestettävään finaalitapahtumaan. Näiden välillä kandidaatit kiertävät eri puolilla Ruotsia ja Norjaa.

Mr Gay Europe -kilpailun tavoitteena on löytää edustaja ja roolimalli nuorille eurooppalaisille homomiehille. Valinnassa ei painoteta yksistään ulkonäköä, vaan myös viestintätaitoja ja tietämystä.

Ilmoittautuminen on käynnissä kesäkuun ajan.

Mr. Gay Europe -kilpailu on järjestetty vuodesta 2005 lukien. Tapahtuma on jäänyt väliin vuosina 2010 ja 2015.

Teemana on ollut alusta saakka Unity through diversity (vapaasti suomennettuna "moninaisuudessaan yhtenäinen"). Vuoden 2016 kilpailussa teemoina ovat myös ympäristökysymykset, itsensä kehittäminen ja verkostoituminen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Haa! Nythän Ukrainalla ja Venäjällä on kerrassaan oiva tilaisuus jälleen lähettää kisaajat tuonne, jotta nähdään, kummassa maassa on enempi MMM-tasoa, Miehistä Miesten Miestä - vai onko kummassakaan.

Kommenttia muokattu: 30.05.2016 klo 00:09
  human • 30.05.2016 00:07
Miehekkyys näyttäytyy kyllä aika poikamaisessa ja barbinukkemaisessa (Ken on kaikkein kaunein..) muodossa näissä kilpailuissa.
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 11.06.2016 14:35
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy