ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Mississippin ja Pohjois-Carolinan laeista käydään kovaa keskustelua USA:ssa

Sami Mollgren • 24.04.2016 09:10 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Perjantaina Yhdysvaltain presidentti Barack Obama totesi, että Mississippin ja Pohjois-Carolinan hlbti-kielteiset lait "pitäisi kumota". Hän ilmaisi kantansa Britannian pääministerin David Cameronin kanssa pitämässään lehdistötilaisuudessa.

Yllättäen myös republikaanien presidenttiehdokaskilvassa vahvoilla oleva Donald Trump on asettunut tukemaan perinteistä käytäntöä, jossa ihmiset valitsevat sen käymälän, jonka tuntevat sopivaksi. Hän arveli, että Pohjois-Carolinassa tehtiin kova päätös, siitä maksetaan kova hinta ja asiassa on lukuisia ongelmia.

Republikaanien presidenttiehdokkuudesta samoin kilvoitteleva Ted Cruz hyökkäsi tämän jälkeen Trumpin kimppuun ja katsoi Trumpin ajattelevan, että naista esittävän aikuisen miehen pitäisi saada käyttää naisten käymälää - "Samaa käymälää kuin tyttäresi? Ja vaimosi?"

Cruz ilmaisi Trumpin olevan mukana Amerikkaa tuhoavassa poliittisessa korrektiudessa.

Human Rights Campaign (HRC) puolestaan kertoo, että 75 suuryrityksen johtohenkilöä on allekirjoittaneet avoimen kirjeen, jossa Mississippin kuvernööriä Tate Reevesiä ja alahuoneen puhemiestä Philip A. Gunnia vaaditaan kumoamaan Mississippin hlbti-kielteinen uusi laki.

Isossa-Britanniassa on annettu virallinen matkustusvaroitus Yhdysvaltojen Mississippin ja Pohjois-Carolinan osavaltioihin näiden hlbti-kielteisten lakien vuoksi.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi, vai miten se olikaan..?

Välillä tuntuu, että Cruz ja kumppanit olisivat lisänneet pyhään Raamattunsa 11. käskyn joka kuuluu: "vihaa kaikkea erilaisuutta, lietso ennakkoluuloja ja vie ihmisoikeudet kaikilta muilta ihmisryhmiltä paitsi omaltasi."
  Homokundi 1999 (ei rekisteröitynyt) • 25.04.2016 16:11
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy