ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Iso-Britannia antoi matkustusvaroituksen Pohjois-Carolinaan ja Mississippiin

Sami Mollgren • 24.04.2016 09:10 • 13 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT

Iso-Britannia on antanut hlbti-vähemmistöihin kuuluville matkustusvaroituksen Mississippin ja Pohjois-Carolinan osavaltioihin.
Isossa-Britanniassa on annettu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville kansalaisille virallinen matkustusvaroitus kahteen USA:n osavaltioon. Syynä ovat Pohjois-Carolinan transsukupuolisiin kohdistuva ns. "vessalaki" ja Mississippin tuore lainsäädäntö, joka sallii yrityksiä eväämästä palvelun hlbti-vähemmistöihin kuuluvilta uskonnollisin perustein.

- USA on erittäin jakautunut yhteiskunta ja asenteet hlbti-vähemmistöihin kuuluvia vaihtelevat suuresti maan eri osissa, todetaan matkustusvaroituksessa.

Tiedotteen mukaan lait voivat vaikuttaa myös turisteihin. Samassa yhteydessä kehoitetaan lukemaan yleiset hlbti-vähemmistöille suunnatut matkustusneuvot. Mississippin ja Pohjois-Carolinan lakien osalta kerrotaan, että lisätietoa antaa Human Rights Campaign (HRC).

Pohjois-Carolinan tuore "vessalaki" vaatii transsukupuolisia käyttämään syntymätodistukseen merkityn sukupuolen mukaisesti julkista käymälää.

USA:ssa osavaltioiden lakien ympärillä käydään tiukkaa keskustelua, ja aihe on sähköistänyt republikaanien presidenttiehdokkaiden valintaa.

USA:n presidentti Barack Obama on vaatinut Pohjois-Carolinan ja Mississippin homokielteisten lakien kumoamista.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
"Vessalaki"-ehdotus: rakennetaan kaikkiin julkisiin tilohihin miesten, naisten ja HLBTIQ-väen veskit. Myös lentokoneissa pitää olla omat HLBTIQ-veskit, ainakin jos lentelee Mississippin tai Pohjois-Carolinan ilmatilassa.
  Oma vessa paras vessa (ei rekisteröitynyt) • 24.04.2016 15:09
Tässä taas aimo annos sitä kristittyä lähimmäisenrakkautta. Voisi olla jeesustelijoilla hieman erilainen ääni kellossa jos vaikka esim. uskonnolliseen vakaumukseen perustuva syrjintä tehtäisiin lailliseksi.

Kuinka primitiivinen ja itsekeskeinen ihmishirviö pitää olla, jos elämän tärkein tavoite on syrjittyjen vähemmistöjen oikeuksien tallominen?
  Homokundi 1999 (ei rekisteröitynyt) • 25.04.2016 16:06
Miksi nuo naisten tai miesten vessojen käyttö halutaan jakaa epäolennaisen asian, eli pukeutumisen mukaan?

Miksi tietty hlbt-porukkakin on lokeroitunut siihen pukeutumisen mukaisen käyttöjaon vaatimiseen, eli epäolennaisuuteen? Kumpaan vessaan menee mekkoileva bi-akkamies pippelinsä kanssa?

Eikös naisten tai miesten vessat pitäisi olla nimenomaan se mukaan, onko vessaan menijällä mulkku vai pimppa, eli elimellisesti ihmisen mukaan, eikä pukeutumisen mukaan.

Eli mulkku-puolelle mulkun omaavat ja pimppa-puolelle pimpan omaavat,
jos sukuelin-eroteltuja wc-tiloja käytetään. Ovimerkintöinäkin pallimulkkukuva tai piirakkakuva olisivat kielineutraaleja ja globaalisti ymmärrettäviä.
Wc-tilathan on kalustettukin pytyn lisäksi elimellisen käyttötarpeen mukaan - eli kusiränni tms on vain siellä, missä mulkulla kuseksitaan, eikä pimppa-puolella.

Kommenttia muokattu: 25.04.2016 klo 21:43
  human • 25.04.2016 21:31
Jälleen tarpeeton ala-arvoinen kommentti Humanilta. Luen mieluummin raporttejasi homoklubeista ja anaaliseksistä eli asioista joista oikeasti tunnut tietävän jotain.
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 25.04.2016 23:04
Britit ovat syystäkin huolestuneita, kun tuolla jenkkilässä vilisee ääri-kritittyjä. Tämäkin saarnaajapastori jenkkilässä on vaatinut että siellä valtion pitäisi teloittaa kaikki homot, että Obama pitäisi murhata, että Caitlyn Jennerin sydän pitäisi repiä irti hänen rinnastaan ... ja syytti Ranskaa syntisten kansakunnaksi

www.queerty.com

www.youtube.com

www.youtube.com
www.youtube.com

islantilaiset hän lokeroi paskiaisiksi www.youtube.com

naisten vaateuksesta
www.youtube.com
www.youtube.com

aidsista
www.youtube.com

hänen mielipiteitään homoista
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com

aseista - jokaisella kristityllä pitää kuulemma olla ase
www.youtube.com

buddhalaiset ja katolisetkin saavat huutia häneltä
www.youtube.com

Kommenttia muokattu: 26.04.2016 klo 00:04
  human • 25.04.2016 23:45
Pohjois-Carolinassa hyväksytty homovihalaki kieltää sateenkaarikansalaisia suojaavat syrjintäsuojalait ja -määräykset eli kaupungitkaan eivät saa kieltää esim. homojen ja lesbojen syrjintää määräyksissään. Yksityisyrittäjät saavat syrjiä homoja ja lesboja vapaasti uskontoonsa vedoten jne. Syrjinnästä ei voi myöskään valittaa Pohjois-Carolinan tuomioistuimiin, ainoastaan liittovaltion oikeuselimiin eli sateenkaarikansalaisilta on viety oikeuden suoja ja jopa mahdollisuus tehdä valitus omassa osavaltiossaan. Tämä paljon puhuttu vessajuttu on vain osa tästä homovihalaista.

Pohjois-Carolinan edustajainhuoneen demokraatit ovat laatineet lakiehdotuksen, jolla on tarkoitus kumota tämä perustuslain vastainen laki, joka on vienyt sateenkaarikansalaisilta perusoikeuksia ja tullut maksamaan osavaltiolle arviolta 1750 työpaikkaa ja 77 miljoonaa dollaria tähän mennessä.

Kommenttia muokattu: 26.04.2016 klo 02:00
  Havainnoija • 26.04.2016 01:35
Eli noita hlbt-vihalakeja puuhaavat tuolla Jenkkilässä ääri-kristityt - niillä taitaa olla kovastikin läheiset suhteet hengenheimolaisiinsa isikssessä, ortodokseihin itäisessä Euroopassa, katolisiin ...

Kenestähän tuonne Jenkilään tuleekaan seuraava pressa.

Kommenttia muokattu: 26.04.2016 klo 02:01
  human • 26.04.2016 02:00
Nimenomaan. Kiihkouskovaiset saavat nyt vapaasti syrjiä homoja ja lesboja. Transsukupuolisten tilanne on tietenkin vielä huonompi. Kiihkouskovaisilla ei ole uskonnostaan enää muuta jäljellä kuin homo- ja transviha.
---
Republikaanien loppukisassa on mukana ilmeisesti Trump ja Cruz. Siinä onkin republikaaneilla miettimistä, kumpi on lievempi, rutto vai kolera.
Täällä provinssissa naapurini, jotka ovat yli 85-vuotiaita, haluaisivat Hillary Clintonin USA:n johtoon, samoin minä.
  Havainnoija • 26.04.2016 02:10
Havainnoija: "Täällä provinssissa naapurini, jotka ovat yli 85-vuotiaita, haluaisivat Hillary Clintonin USA:n johtoon, samoin minä."

Kyseisen rouvan ja hänen aviomiehensä omistama säätiö on nostellut mm. Saudi-Arabialta 25 miljoonan dollarin edestä rahaa. Vaikka saudeilla onkin rahaa mitä jaella, tuskin ne ihan turhanpäiten sitä Clintoneille ovat antaneet. No, ainakaan saudit eivät ole tulleet tutuiksi kiihkouskovaisuudestaan...

www.washingtonpost.com

Ja varsin kuvainnollinen sarjakuvastrippi aiheesta...

www.gannett-cdn.com
  Cadence (ei rekisteröitynyt) • 26.04.2016 10:11
Tuo saudi-arabia taannoin antoikin yhdysvalloille, reppana-republikaani george w. bushin persaukisen ja ristiretksotimisikiihkoisen hallintoseurakunnan aikaan 100 miljoonaan dollarin arvosta hyväntekeväisyys-kriisiapua Katriina-myrskyn tuhojen ja uhrien avittamiseen.
Tosin arabi-emiraatit antoivat yhdysvalloille 500 miljoonan dollarin arvosta apua tuolloin.
Myös bangladesh, pakistan ja Namibiakin avittivat jenkkilää tuolloin.

Itse toki jaan nykyään jenkkien enemmistön omankin yleisen mielipiteen siitä että heillä on vain ainoastaan huonoja pressaehdokkaita tarjolla.

Kommenttia muokattu: 27.04.2016 klo 15:23
  human • 27.04.2016 15:19
Tomppa, pitäisikös sinun petrata sitä peeppeep-musamakuasi, jos ne sinun haukkumasi "seta-lesbot" eivät ole vieläkään huolineet sinua dj:ksi Prideen, vaikka sinne niin olet hingunnut?
  human • 27.04.2016 15:26
Onkos Human innoissaan kohta alkavista megahomo-juhlista eli euroviisuista? :) Niitähän voi sitten seurata Hercussa kivasti. Elämä on pelkkää homoa. Onneksi jotkut homot osaavat nauttia elämästä ilman kaiken olevan homoa ja homouteen liittyvää. Tai uskontoon. Jos joskus Hercusta miehen löydät niin näet että on muutakin elämää ;)
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 27.04.2016 16:18
Homokundi1991....Kannattais käydä Saudi-Arabiassa katsomassa millaista rakkautta siellä osoitetaan homoja kohtaan ennen kuin tuomitsee näitä osavaltioita,joissa homoudesta ei rangaista mitenkään,eikä ole rangaistu enään pitkään aikaan.
  XXX (ei rekisteröitynyt) • 09.05.2016 21:38
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy