ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Miss Gay Finland 2017 -finalistit julkistettu

Sami Mollgren • 05.06.2017 06:54 • 3 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Miss Gay Finland 2017 -finalistit (kuva: Astrid Lindroos)
Miss Gay Finland 2017 valitaan Helsinki Pride -viikon aikana, keskiviikkona 28. kesäkuuta. Viidennen kerran jaettavasta tittelistä kilvoittelee kahdeksan finalistia.

- Miss Gay Finland -kilpailussa kruunataan vuodeksi kerrallaan hyvän tahdon lähettiläs ja esikuva suomalaisille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille.

- Kilpailu tekee näkyväksi sateenkaarinaisten moninaisuutta ja edistää tasa-arvoa ja yhteisöllisyyttä.

Miss Gay Finland 2017 -finalistit:

1. Adéle Venäläinen, 20, Tampere
2. Iiris Seppänen, 20, Seinäjoki
3. Erika Ojala, 24, Oulu
4. Marjo Nuutinen, 27, Turku
5. Elina Päivinen, 25, Espoo
6. Noora Kalpio, 24, Lahti
7. Jessica Love, 27, Helsinki
8. Emmi Lisma, 22, Tampere

Miss Gay Finlandin kruunaa valitsijaraati, johon kuuluvat YleX:n iltapäiväohjelman juontajapari Jenni Poikelus ja Alma Hätönen, muusikko ja näytelmäkirjailija Paula Vesala, näyttelijä, ohjaaja ja drag king -taiteilija Minna Kivelä hyväntekeväisyyskohteen, HeSetan edustaja Heidi Silvast sekä raadin puheenjohtajana toimiva kilpailun perustaja ja päätuottaja Kristiina Puukko. Yleisö pääsee valitsemaan oman suosikkinsa tekstiviestiäänestyksillä.

Ravintola dtm:ssä järjestettävän finaalitapahtuman juontaa Yle Kioskin toimittaja Laura Haimila.

Kilpailu tukee vuosittain vaihtuvaa hyväntekeväisyyskohdetta. Tänä vuonna kohde on HeSetan Together-työ, joka järjestää vertaistuellista toimintaa turvapaikanhakijoille ja pakolaistaustaisille lhbtiq-ihmisille. Tekstiviestiäänestyksen tuotot lahjoitetaan Together-toimintaan.

Miss Gay Finland 2017 -voittaja pääsee tekemään yhteistyötä valtakunnallisen ihmisoikeusjärjestö Setan kanssa yhdenvertaisuuden edistämiseksi.

Satavuotiaan Suomen kunniaksi taiteilijat Tinttu Henttonen ja Tiina Rikala palkitsevat voittajat tuotteilla, joissa on uusiokäytetty kansallispukukankaita.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Onkos kenelläkään tietoa kuinka monta henkilöä näihin miss- ja mr-kisoihin hakee? Ja kuka tekee mielivaltaisen(?) valinnan siitä, ketkä finaaliin pääsee? Euroviisuissakin 500-600 biisistä esiraati valitsee 10 finaaliin ja aika usein parhaat biisit eivät vain miellytä jotain esiraatilaista. Onko nää miss- ja mr-kisaajatkin vain jonkun frendejä?
  pekka.punavuori • 05.06.2017 10:05
"Kilpailu tekee näkyväksi sateenkaarinaisten moninaisuutta ja edistää tasa-arvoa ja yhteisöllisyyttä."

Ikähaarukaltaan kilpailijat ovat aika nuoria.
   (ei rekisteröitynyt) • 05.06.2017 15:03
Jessica Love ♥
Olet valintani.
  ._. • 06.06.2017 11:52
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy