ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Miss Drag Queen 2011 -kilpailu Helsingissä

Sami Mollgren • 01.04.2011 22:52 • päivitetty: 02.04.2011 00:12 • 5 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Vuodesta 1997 lähtien Helsingissä on vuosittain kruunattu Miss Drag Queen Ravintola dtm:n organisoimassa mittelössä. Vuonna 2011 MDQ järjestettiin aprillipäivän iltana.

Miss Drag Queen 2011 on Linnea von Kattendam. Ensimmäinen perintöprinsessa on Miss Hero ja toinen perintöprinsessa Sheila. Yleisön valitsema suosikki on Miss Hero, jonka myös media valitsi suosikikseen.

Kilpailua tuomaroivat Marco Bjurström, Sari Siikander, Aira Samulin, Jone Nikula ja Outi Broux. Tämän lisäksi katsojat äänestivät omaa suosikkiaan tekstiviestitse. Juontajina olivat Jarkko Valtee (vuoden 2000 MDQ) ja Osku Heiskanen. Kilpailun etenemisestä huolehtivat myös vuosien 2006 ja 2007 MDQ-voittajat Cristal Snow ja NikoLa.

Kilpailijat:
1. Laila-Annikki Koivunen
2. Miss Hero
3. Miss Jan
4. Vanessa Alexandra
5. Inga
6. Linnea von Kattendam
7. Lola Vanilla
8. Sheila
9. Chiquita
10. Unelma

Välinumerona nähtiin Martina Aitolehti tanssijoineen.

» mdq.fi


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kilpailija lista on monina vuosina ollut erehdyttävän saman lainen.
  Remu (ei rekisteröitynyt) • 02.04.2011 11:31
Drag Queen kisat on hyvä ajatus. Pääsevät esiintymään sellaisetkin jotka eivät yleensä pääse.

Mutta harmillista että mm. Linnea ja Laila-Annikki ovat mukana kisassa kilpailemassa. Hehän ovat kumpikin aiempia voittajia & tekevät paljon keikkaa jo muutenkin.

Hattua nostan Christal Snowlle ja Nikolalle jotka ovat mukana kisassa, mutta eivät kilpailijoina! He antavat muille mahdollisuuden nousta lavalle loistamaan.
  Ihmettelijä (ei rekisteröitynyt) • 02.04.2011 12:36
Remu, Suomi on pieni maa. Ja drag queenejä on rajoitettu määrä tässä maassa. Siitä johtuen samat naamat ovat vuodesta toiseen kilpailemassa.

Toki uusien tulokkaiden määrää rajoittaa DTMn kisoissa aiempien vuosien hyvinkin ikävä kohtelu kisaajia kohtaan. Tämä varmasti verottaa uusien tulokkaiden halua osallistua DTMn kisoihin.

Onhan ihmisten eteen nouseminen haastavaa ja rohkeutta vaativaa. Mutta kun kyseessä on kilpailu, se lisää jännitystä entisestään. Ja siihen vielä DTMn kisojen huono maine = kilpailijoita haukuttu ja vastaavaa.

Mr. Minna
  Mr. Minna (ei rekisteröitynyt) • 02.04.2011 13:59
Linnea ja Laila-Annikki on voittaneet Drag Show Artist -kilpailun, ei Miss Drag Queen -kilpailua.

En mä kyllä oo kuullut mistään Maman kisojen huonosta maineesta, päinvastoin.
  Firefly (ei rekisteröitynyt) • 03.04.2011 01:02
MISS JAN, tsemppiä seuraaviin koitoksiin!
BTW SINULLA OLI AIVAN MAHTAVAT PUVUT! OLIT IHANA!
Tulin vain sinua varten paikalle, eikä tarvinnut pettyä....
Olet niin pro että kestät varmasti fanisi kritiikin, hiuksesi kun ovat seuraavan kerran toisenlaiset, menestyt varmasti!
  Ei-Vakio-Kävijä (ei rekisteröitynyt) • 04.04.2011 09:01
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.




Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)



 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy