ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Minun Sateenkaari-Kouvolani -näyttely päättyy lauantaina

Minun Sateenkaari-Kouvolani -näyttely on auki huomenna viimeistä päivää. Valokuvanäyttely on Kouvolan pääkirjaston eteisaulassa. Sateenkaari-Kouvolan blogissa näyttelyä kuvataan näin:

"Aikaansaamamme valokuvanäyttely on paitsi meidän visiomme erilaisten mutta samanarvoisten ihmisten yhteisestä Kouvolasta, myös miettimisen arvoinen paikka. Uskon homofobisten reppanoittenkin näkevän näyttelyssä valokuvia tavallisista kanssaihmisistä seksuaalisen vähemmistöyden saastuttamien spitaalisten sijaan.

Kaikki kuvissa esiintyvät henkilöt eivät edes lukeudu seksuaalivähemmistöihin, joten etevimmät homostelun paheksujat ja miksei myös tiukimmat gaydarinomaavat voivat sitten tietenkin asiantuntevasti osoitella muille, mistä sen homon oikein tunnistaa. ;)

Tietenkään emme ole unohtaneet näyttelyn esteettisiä, taiteellisia ja viihteellisiä arvoja. Ja erityisen olennaisessa osassa tässä projektissa on ollut itse tekeminen. Se on ollut hauskaa, terapeuttista, ärsyttävää ja ennen kaikkea niin tarpeellista".


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy