ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Melia-hotellit peruutti homofobisen konferenssin

Lassijuhani • 06.06.2014 22:41 • 11 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU
Richard Cohen väittää kirjoittamissaan kirjoissa (esimekiksi "Homoseksuaalisuuden ymmärtäminen ja siitä parantaminen") homoseksuaalisuuden oleva sairaus, joka voidaan parantaa. Hän väittää lisäksi, että hänellä on tähän täydellinen menetelmä. Herran suunnitelmissa oli järjestää Madridissa kesäkuun 13 - 15 päivinä seminaari "Miten rakastaa oikeaoppisesti". Sen tarkoituksena olisi ollut vakuuttaa lääkäreille, psykologeille ja muille mielenterveyden ammattilaisille, että he erehtyvät pitäessään homoseksuaalisuutta ihan normaalina ja että se voidaan parantaa.

Seminaarisuunnitelmien tultua yleiseen tietoon alkoi raivoisa nimienkeruukampanja tilaisuutta vastaan, ja lopulta Melia-hotellit ilmoitti, että Hotel Tryp Chamartínissa pidettävä seminaari on peruutettu.

Sateenkaariväestö ilmaisi kananaan muun muassa, ettei matkailuelinkeinon pitäisi osallistua tällaiseen homofobiseen propagandaan ja ettei minkään hotellin pitäisi hyväksyä tällaisia homoväestöä loukkaavia ja nöyryyttäviä konferensseja.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kävinpä lukeen Cohenin teesejä ja sieltä löytyi samat äiti rakasti liikaa ja isä liian vähän ja tämä selittää homostelutunteet. Olisipa hauska kuulla Cohenin kertomana miksi kaikki vakavasti otettavat terveysjärjestöt pitää häntä puoskarina.
  nameles • 07.06.2014 12:18
Aikaisemmin olin tällaisten seminaari- tai konserttikieltojen kannalla, jos esiintyjäkaarti on avoimesti homofobista. Nyt en enää pidä hyvänä sitä, että toisella tavalla ajattelevien suita yritetään väkisin tukkia. Läntisissä liberaaleissa demokratioissa meillä on hyvät mahdollisuudet saada omat näkemyksemme vahvasti kuuluviin. Tuollaisten tilaisuuksien sisältöjä pitää kritisoida ja kritiikin on oltava tiukan asiallista.

On paljon maita, joissa hlbti-ihmisten pitää kokoontua seminaareihinsa salassa. Hotellit peruuttavat tapahtumat heti, jos kuulevat, että siellä on homoja ja lesboja. Näin on ollut meillä Suomessakin aikaisemmin. Esim. kesäviikonloppuleirejä järjestettiin niin, että paikan varaajana toimi yksityishenkilö eikä esim. paikallinen seta-järjestö. Jos tuli vinkki, että homot siellä kokoontuu, varaukset peruutettiin.
  vaeltaja2006 • 07.06.2014 14:47
Homouden perusteella ei saa syrjii, mut "väärien" mielipiteiden perusteella saa? Mielenkiintosta.
  Riquman1990 • 07.06.2014 17:34
Ei niinkää väärien mielipiteiden vaan sen tähden että toistaa vääräksi osoitettuja argumentteja. Etenkin kun voidaan osoittaa että tämän eheytysteeman toistaminen tuottaa haittaa josta kärsii sen uhrin lisäksi koko yhteiskunta.
  nameles • 07.06.2014 18:25
Väärät mielipiteet on eri kuin valheet ja vihapuhe vähemmistöä kohtaan.
  puppeliassi • 07.06.2014 19:01
"Väärät" argumentit voi aina yrittää osottaa vääriks.
  Riquman1990 • 07.06.2014 19:02
Ne on osoitettu jo vuosia sitten. Mitään taikaeheytymisiä ei oo tapahtunut. Cohenin setä kun menee tieteen konsensusta vastaan pitäisi kyetä osoittamaan että eheytymisiä on ylipäätänsä tapahtuu ja myös miten kaikki muut ovat missanneet tämän. Mukaan lukien eheyttäjien kattojärjestön päälliköt jotka löivät lappua luukulle pari vuotta aiemmin myöntäen ettei se homosaatio katoa manaamalla www.youtube.com
  nameles • 07.06.2014 19:36
Maksavat asiakkaat...
  Riquman1990 • 07.06.2014 20:14
Vaeltajan kanssa pitkälti samaa mieltä. Kokoontukoot kaupallisissa tiloissa.

Toinen asia on, jos puuhalle yritetään saada tieteellistä uskottavuutta järjestämällä seminaareja yliopistojen/oppilaitosten tiloissa, ehkä jopa jonkin yliopiston laitoksen tai proffan suosiollisella myötävaikutuksella. Myös jos jokin instituutio, kuten kirkko, puolue tms., luovuttaa tilan - ja on jopa mukana järjestämässä.
  Jorma Hentilä (ei rekisteröitynyt) • 07.06.2014 21:24
Kaupallisilla yrityksillä on paitsi oikeus, myös liiketoiminnan jatkuvuuden sanelema velvollisuus kuunnella asiakaskuntaansa. Jos suuri osa asiakkaista ilmaisee tyrmistyksensä jostakin yrityksen tekemästä päätöksestä, sen on viisasta kuunnella heitä ja korjata tapahtunut tai tapahtumassa oleva virhe.
  Public eye • 08.06.2014 11:19
Yhdyn myös vaeltajan mielipiteeseen.
En haluaisi diktatuuria.
  martin • 08.06.2014 20:50
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy