ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
hiv harrastukset hyvinvointi linkit kaikki artikkelit

Maailman seksuaaliterveyspäivän kunniaksi keskustelutilaisuus Helsingin kaupunginmuseossa


Nykyään ihmiset saavat elää omaa elämäänsä muiden häiritsemättä, ainakin isommissa kaupungeissa.
Maanantaina 4.9.2017 vietetään maailman seksuaaliterveyspäivää. Helsingin kaupunginmuseossa teemana on ”Rakkaus, yhteys ja intiimiys.” Puheenaiheina ovat mm. naisten rakkauskokemukset ja homomieheksi kasvaminen 1960-70-lukujen Helsingissä. Museossa on juuri Helsexinki-näyttely.

Tapahtuma alkaa klo 15.30 (ensin vapaata seurustelua, valmistellut esitykset alkavat klo 16). Näin kuvataan käsiteltäviä aiheita museon nettisivulla:

”Millaista seurustelu- ja parisuhdekulttuuri on ollut 1900-luvun Suomessa? Millaista on ollut kasvaa homomieheksi Helsingissä 1960-1970-lukujen taitteessa? Mitä eroavaisuuksia ja samanlaisuuksia löytyy kolmen eri sukupolven naisten kertomuksista heidän kulkiessaan rakkauden polkua pitkin?”.

Tapahtuma on ilmainen ja sen yhteydessä voi tutustua Helsexinki-näyttelyyn. Helsingin kaupunginmuseo on Senaatintorin kupeessa. Osoite on: Aleksanterinkatu 16. Tapahtuma kestää n. 3 tuntia, museo on auki klo 19 saakka.

www.helsinginkaupunginmuseo.fiHelsingin kaupunginmuseo on ollut aktiivisesti mukana Helsingin pride-viikoilla.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy