ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Lahden ensimmäinen pride-kulkue lauantai-iltapäivänä

Sami Mollgren • 01.02.2014 13:03 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Lahden ensimmäinen pride-kulkue lauantaina 1. helmikuuta sai näyttämökseen talvisen sään: runsaan 5 asteen pakkasen ja tuoreen lumen.

Kulkue käynnistyi kello 13 Lahden pääkirjaston takaa pysäköintialueelta. Puoli yhden aikaan kulkueen lähtöpaikalle oli tullut puolensataa matkaan lähtijää. Yhdeen mennessä lähtöpaikalle oli saapunut arvioiden mukaan muutama sata henkeä.

Kulkueen etenemistä voi seurata twitteristä hashtagilla #lahtipride

Reitti kulki pitkin Laaksokatua, Saimaankatua, Aleksanterinkatua, Rauhankatua ja Vapaudenkatua. Hieman ennen kello 14:ää kulkue oli määränpäässään ravintola Tivolilla. Siellä Pride-tapahtuma jatki päiväjuhlalla. Illalla samassa paikassa järjestetään pride-tapahtuman päätösbileet. Iltapäivällä Lahden radiomäellä on myös pulkkailua.Lahti Pride -tapahtumaa vietetään 30.1. - 1.2.2014. Tapahtuma on kaupungissa ja samalla koko Päijät-Hämeen maakunnassa lajissaan ensimmäinen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kuvia kulkueesta:

www.ess.fi

www.ess.fi

yle.fi

Kommenttia muokattu: 02.02.2014 klo 12:11
  Havainnoija • 01.02.2014 15:01
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy