ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
vapaa-aika & koti -keskustelu

Kuppi homoteetä ja sympatiaa

Camille • 04.03.2012 19:35 • 1 kommentti. IHMISIÄ JA ILMIÖITÄ
Australialainen teemerkki SLURP on lanseerannut oman teevalikoiman homoille tukeakseen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen terveyttä edistäviä hyväntekeväisyysjärjestöjä Australiassa. DiversiTEA -niminen teevalikoima lanseerattiin vuosittain järjestettävän Sydneyn Mardi Gras -juhlan yhteydessä.

DiversiTEA valikoima koostuu kahdeksasta teesekoituksesta: B!tch Please, Disco Ball, D.R.A.M.A Queen, F@g H@g, French Tickler, Pearl Necklace, Pinkies Up ja Pride.

B!tch Please on sekoitus mustaa teetä ja chiliä, antaa juojalleen tulisen juomiskokemuksen ja ottaa luulot pois.
D.R.A.M.A. Queen on sekoitus limeä, sitruunankuorta ja päivänkakkaraa pillastuneen rauhoittamiseksi.
Pride puolestaan lupaa tarjota teetä kaikissa sateenkaaren väreissä; se on sekoitus mustaa teetä, jossa on punaisia ruusunnuppuja, oranssia ja keltaista kehäkukkaa, vihreää limekuorta ja sinistä ruiskaunokkia.

SLURP lahjoittaa 20 prosenttia tuotoista HLBT-ihmisten terveyttä edistäville australialaisille hyväntekeväisyysjärjestöille the National LGBTI Health Alliancelle ja the Queensland Association of Healthy Communitiesille.

SLURPin johtava makuguru tohtori Matthew Hynd perustelee homoille räätälöityä teevalikoimaa sillä, että australialaiset homot ovat hyvin kiinnostuneita terveydestä ja hyvinvoinnista. Näin ollen homomarkkinat ovat luonnollinen kohderyhmä myös heille. "Homomiehenä toimin myös intohimoisesti lisätäkseni tietoisuutta 100-prosenttisesti homojen omistamista ja pyörittämistä australialaisista yrityksistä." Hynd sanoo.

DiversiTEAn lanseerausajankohdaksi valittiin tohtori Matthew Hyndin mukaan helmikuu, koska se on Australian seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sesonkiaikaa. Australiassa järjestetään näihin aikoihin muun muassa useita viikkoja kestävä Sydneyn Mardi Gras ja Brisbanen Big Gay Day, jotka houkuttelevat myös suuria määriä homoturisteja maahan.

"Tämä on erittäin hyvä aika paljastaa itsemme HLBTI -väestölle niin sanotusti. Sitä paitsi virkistävä ja rauhoittava kuppi teetä on täydellinen keino rentoutua tanssittuaan liikaa homobileissä," Hynd toteaa.

50 gramman pussin DiversiTEA -teetä saa tilattua SLURPin nettikaupasta noin kymmenellä Australian dollarilla (noin kahdeksan euroa). Homoteekampanja jatkuu maaliskuun loppuun.

Homoille suunnatut elintarvikkeet eivät suinkaan ole mitenkään uusi asia maailmalla. Homoja on hemmoteltu ympäri maailmaa muillakin heille erityisesti suunnatuilla juomilla. Aikaisemmin homoille on lanseerattu muun muassa oma homokahvi San Franciscossa, homo-olut Meksikossa ja Japanissa sekä homoviini Ranskassa ja Espanjassa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Todella hienon ja hauskan itseironisenkin oloisilta TEE-se-itse -nautintotuotteiltahan nuo kuulostavat.

Erinäisiä hlbt-erityisruokavalion rainbow-herkkujahan on lanseerattu aina silloin tällöin jo vuosikaudet, etenkin pridetysten aikana ja homoisemmissa kahvilaravintolakortteleissa pitkinpoikin maailmaa.

Terveellisistä salaateistahan saa helposti sopivan puna-oranssi-kelta-viher-sini-lila -sekoituksen:
www.healthylunchidea.com

Samoin marjoista ja hedelmistä, yhdessä
cdnimg.visualizeus.com
cdn.sheknows.com
media-cdn.pinterest.com

... tai erikseen, kunkin maku-suuntauksen mukaan
3.bp.blogspot.com
2.bp.blogspot.com

Näitähän voisi kutsua vaikkapa lebe-letuiksi:
3.bp.blogspot.com

Kakuista ja leivoksista on helppoa tehdä sateenkaarisettiä:
images4.fanpop.com

Ja välistähän pitää panna suu ihan makeaksikin
farm2.staticflickr.com
media.tumblr.com

Ehkäpä vielä joku kesä näemme Helsinki Pridessäkin värikkään herkkupöydän tai katukeittiön - kaiken kansan iloksi!


Joku on myös kehitellyt Rainbow-dietin, minkä ajatus on se, että kannattaisi syödä (luonnostaan) värikästä ruokaa ja elintarvikkeita, eikä vaaleaa (sokeria, ydinvehnää, suolaa) ja siinä myös ruskea lasketaan värikkääksi (eli esim. täysjyväriisi, tumma sokeri jne)

www.ralphcarlsonblog.com

Kommenttia muokattu: 04.03.2012 klo 22:05
  human • 04.03.2012 22:03
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy