ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

KimmoLiisa palasi ääneen - raportti mm. QX Gay Gaalasta.

KimmoLiisaMika • 30.01.2014 19:08 KIMMOLIISA • KOTIMAA
KimmoLiisa - Helsinki Gay Radio palasi pitkästä aikaa ääneen, mukanaan myös uusia voimia eli uusi juontaja Riina.

QX Gay Gaalasta kuultiin Karssun ja Riinan raportti ja mukana on myös tammi-helmikuun menovinkkejä.

QX Gay Gaalasta kuultiin Karssun ja Riinan raportti. Gaala vakuutti esiintyjillään, mutta ei teknisellä toteutuksellaan vielä täysin. Homouutisissa mietittiin Sotshin tilannetta ja kuultiin, että homoparit ovat tutkimuksen mukaan onnellisempia kuin heteroparit. Vai viekö lapsenhankinta onnellisuuden?
Menovinkkiosiossa keskityttiin Lahti Pride -tapahtumaan, jonka teemana on osuvasti urheilu. KimmoLiisa toivoo, että homoudesta urheilussa keskustellaan tänä vuonna entistäkin enemmän. HeSetan kevätkauden ryhmätoimintaa puitiin myös.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy