ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Joensuu: Kulkue huipensi Hohto-sateenkaariviikon

Sami Mollgren • 09.05.2015 18:10 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Hohto-tapahtumaa vietetään Joensuussa 4. - 15. toukokuuta (Kuva: Hohto)
Joensuun Hohto-sateenkaariviikko huipentui lauantaina järjestettyyn kulkueeseen. Taitokorttelista kello 15 lähtenyt kaupungin keskustan läpi edennyt kulkue päättyi kauppatorille. Osallistujia oli runsas sata.

Ilosaareen suunniteltu piknik jouduttiin perumaan sateiden tähden.

Maanantaina käynnistynyt Joensuun seudun seksuaalinen tasavertaisuus Hobiles ry:n järjestämä Hohto-sateenkaariviikko sisälsi päivittäin erilaista hlbti-teemaista ohjelmaa ja toimintaa.

Hohto-tapahtumaan kuuluu myös perjantaina 15.5. yhteistyössä Joensuun kaupunginteatterin kanssa järjestettävä teatteriklubi, jossa nähdään Outo homo -näytelmä.

Hohto-sateenkaaritapahtumaa on järjestetty Joensuussa vuodesta 2004 lähtien.

kuva: Hobiles ry
kuva: Hobiles ry
kuva: Hobiles ry
kuva: Hobiles ry

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy