ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Joensuun Hohto käynnistyy

Sami Mollgren • 04.05.2015 00:32 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Hohto-tapahtumaa vietetään Joensuussa 4. - 15. toukokuuta (Kuva: Hohto)
Hohto-sateenkaaritapahtumaa vietetään Joensuussa 4. - 15. toukokuuta. Hohto-viikko huipentuu lauantaina 9.5. kello 15 järjestetään Hohto-kulkueeseen.

Hohto-tapahtumaan kuuluu myös perjantaina 15.5. yhteistyössä Joensuun kaupunginteatterin kanssa järjestettävä teatteriklubi, jossa nähdään Outo homo -näytelmä.

Hohdon järjestää Joensuun seudun seksuaalinen tasavertaisuus Hobiles ry.

Kevään 2015 Hohdon kerrotaan painottuvan aiempaan tapaan kulttuuriteemoihin sateenkaaripoliittisella pohjavireellä, ja pohjoiskarjalaista sateenkaariväestöä tuodaan esiin mm. maalaustaiteen, teatterin, runouden ja elokuvan keinoin. Luvassa on myös karaokeilta, open stage -tilaisuus, lautapeli-iltamat, sateenkaarimessu ja koripalloa.

- Hohdon tarkoituksena on tarjota Pohjois-Karjalan sateenkaarikansalle ja heidän ystävilleen mahdollisuus viettää aikaa yhdessä ja olla ylpeästi oma itsensä. Samalla Hohto tuo sateenkaaren koko värikirjoa esille maakunnassamme, kertovat Hohto-sateenkaaritapahtuman järjestäjät.

- Tällä kertaa Hohdossa huomioidaan erityisesti eri sukupuolet ja sukupolvet. Viikolla muistellaan menneitä vuosikymmeniä muisteluillassa, pohditaan yhdenvertaista vanhuutta, keskustellaan ulostuloista ja luodaan uutta taidetyöpajassa.

Hohto-sateenkaaritapahtumaa on järjestetty Joensuussa vuodesta 2004 lähtien.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Aina se Pride värittää kaupunkien harmaata arkea, kuten tästäkin,
Belgian Brysselissä parasta aikaa vietettävän 20-vuotis-Priden kuvasta hyvin näkee (kuvaa klikkaamalla : )

www.facebook.com
  human • 04.05.2015 22:52
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy