ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukanaOlemme piha- ja puutarharakentamiseen erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja rakennamme toimivan pihan juuri omalle asumistavallesi ja tarvittaville toiminnoille räätälöitynä. -Viihtyvyyttä ja ulkonäköä unohtamatta. Tutustu myös kotisivuihimme tai soita!
vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
vapaa-aika & koti -keskustelu

Jim's Bacon wrapped water chestnuts

Petri Å • 03.12.2002 22:09 RUOKA- JA DRINKKIRESEPTIT
Tämä resepti on tuttavaltani Jimiltä (bf:n entinen pomo) Dundeesta, Skotlannista, joka teki sitä pikkujouluihimme vieraillessaan meillä Hesassa pari viikkoa sitten.

Jim on mies, joka ajaa noin 300 km Dundeesta Glasgow'hun ja takaisin vain ostaakseen ruisjauhoja leipoakseen karjalanpiirakoita sitä uunissa hautuvaa karjalanpaistia varten... Suomi-fanaatikko...

Tarvitset:

- tölkki vesikastanjoita
- paketti tavallista Amerikan Pekonia
- cocktailtikkuja

Yksinkertaisesti: Kääri vesikastanjat puolikkaaseen pekoninsivuun, tökkää cocktailtikku läpi kustakin ja lado koko satsi uunipellille. Paista about 175 -asteisessa uunissa, kunnes pekoni on täysin rapeaa. Tarjoile pikkujouluissa hyvän porukan, hyvien juomien ja hyvän tunnelman kera. Enjoy!


Jaa Facebookissa
 
 

Katso myös nämä:

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy