ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Jari Sillanpää myönsi ajaneensa huumausaineen vaikutuksen alaisena ja pahoittelee tekoaan

Sami Mollgren • 15.09.2017 07:30 • 4 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Laulaja Jari Sillanpää kommentoi tiistai-illan tapahtumia Facebook-päivityksessä.
Laulaja Jari Sillanpää kommentoi torstai-iltana huume-epäilyjä Facebookissa julkaisemassaan päivityksessä. Hän myöntää ajaneensa autoa tiistai-iltana huumausaineen vaikutuksen alaisena. Lisäksi hän pahoittelee tekoaan.

Haluan kiittää kaikkia - olen otettu kaikista ihanista viesteistä, joita olen saanut. Olen todella pahoillani, että olen aiheuttanut niin monille huolta ja pahaa mieltä, aloittaa Sillanpää Facebook-viestinsä.

Sillanpää myös kirjoittaa käsityksensä poliisin huomion kiinnittäneestä liikennerikkomuksesta, jota lehdistössä on kuvattu "törttöilyksi". Sillanpää kertoo ylittäneensä keltaisen sulkuviivan pysäkillä seissyttä bussia ohittaessaan, toisen auton perässä.

Sillaanpää pyytää kirjoituksessaan anteeksi sitä, että tämä lähti liikenteeseen ja pyytää tekoaan anteeksi.

- Kunpa olisikin voimaa ja ymmärrystä tehdä elämässä aina vain oikeita valintoja, toteaa Sillanpää.

Tapauksen toi julkisuuteen keskiviikkona Iltalehti, joka kertoi huume-epäilyn koskevan amfetamiinia.

Sillanpään on määrä aloittaa syyskuun lopulla konserttikiertue. Laulajaa nähdään myös parhaillaan esitettävällä Vain elämää -tv-sarjan uusimmalla tuotantokaudella.

Vuonna 1995 tangokuninkaaksi kruunattu Sillanpää kertoi keväällä 2006 Nelosen Tuomas & Juuso Experience -ohjelmassa, että hänen silloin hiljattain päättynyt parisuhteensa toinen osapuoli oli mies. Sillanpää halusi kertoa seksuaalisesta suuntautuneusuudestaan jo uransa alkuvaiheissa, mutta mediat toppuuttelivat.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ymmärrän, että nyt on selittelyn ja puolustelun aika, mutta on ala-arvoista yrittää lakaista kaikki maton alle vähättelemällä:
"...liikennerikkomukseni oli tosiasiassa keltaisen viivan ylitys, kun ohitin pysäkillä seisovan bussin toisen auton vanavedessä." Ihan niin kuin keltaisia viivoja olisi maalattu vain huvin vuoksi. Pysähtyneen bussin edestä voi vaikka lapsi juosta kadun yli ja näkyväisyys on nolla. "...epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä." Ja sehän tekee siitä laillista, vai?
Muilta osin anteeksipyyntö oli melkein hyvä ja vaikutti melkein aidolta. Sai varmasti fanien sympatiat.

Kommenttia muokattu: 15.09.2017 klo 10:32
  pekka.punavuori • 15.09.2017 10:32
Sivistysmaassa saa nauttia mitä haluaa: yle.fi
"Portugalissa heinäkuussa 2001 voimaan astunut laki dekriminalisoi kaikki huumeet, mukaan lukien kokaiinin ja heroiinin."

Suomen teokraattisessa ylivallassa on kaikenlainen nauttiminen jyrkästi kielletty.
  Epitemia (ei rekisteröitynyt) • 15.09.2017 13:57
Jos joku pitää "kaikenlaiseen nauttimiseen" sisältyvänä myös autoilua minkä tahansa kemiallisen aineen huumaamana, hyvä vain että tuollainen nauttiminen on edelleenkin rangaistava teko.
  Public eye • 15.09.2017 14:57
Tuomas Enbuskelta mielestäni fiksu kirjoitus tästä vaikeasta aiheesta.
www.iltalehti.fi
  Public eye • 16.09.2017 13:52
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy