ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
vapaa-aika & koti -keskustelu

Iltapala-toast

Sami Mollgren • 15.04.2002 13:27 RUOKA- JA DRINKKIRESEPTIT
Jos sinulla on voileipägrilli, niin tämän tekeminen käy siinä. Jos ei, niin vohvelirauta on myös erinomaisen käyttökelpoinen... Vohveliraudalla voi tehdä hieman tiiviimmän version aiheesta, mutta juusto pursuaa välistä pois silloin todennäköisemmin.

2 siivua paahtoleipää
pari siivua juustoa
1 siivu kalkkunaleikettä
chilikastiketta
ohut tomaatinviipale
sipulirengas

Laita ruoka-aineet päällekkäin seuraavassa järjestyksessä: leivänviipale, sipulirengas, juustonviipale, kalkkunaleikesiivu, liraus chilikastiketta (ketsuppia voi myös käyttää, jos ei pidä niin tulisesta), tomaatinsiivu, toinen juustonsiivu ja päällimmäiseksi toinen paahtoleivänsiivu. Pistetään voileipägrilliin tai vohveliraudan väliin ja odotetaan, että leipä on kauniin kullan ruskeaa.

Ja sitten vielä pieni varoituksen sananen. Vaikka leipä jäähtyy suhteellisen nopeasti, niin juusto ja tomaatti siellä sisällä ei. nimim. Kokemusta on.

Ja suunnilleen samoilla eväillä muuten, mutta ruisleivällä saa aikaan myös varsin miellyttävän iltapalan. Tai aamupalan. Tai jotain.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 

Katso myös nämä:

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy