ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Iltalehti: Kansaedustaja Jani Toivola erosi avopuolisostaan

Sami Mollgren • 10.04.2013 07:15 • 5 kommenttia. UUTISET: YLEISET • KOTIMAA
Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola on eronnut avopuolisostaan Teemu Hirvimäestä, kertoo Iltalehti.

Kilpatanssija Teemu Hirvimäki vahvisti alkuviikosta Iltalehdelle, ettei pariskunta enää asu yhdessä. Hänen mukaansa välit Toivolaan ovat kunnossa, eikä skismaa ole jäänyt. Hirvimäki ei halunnut kommentoida asiaa lehdelle sen enempää.

Hirvimäki tuki Toivolan eduskuntavaalikampanjaa kaksi vuotta sitten, jolloin Toivola tuli valituksi kansanedustajaksi.

Tanssijan, näyttelijän ja juontajan ammateissa aiemmin toiminut Toivola on kansanedustajan toimensa ohella ollut paljon esillä televisiossa, erityisesti tanssiin liittyvissä ohjelmissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Homoja näyttää eroavan ihan liukuhihnalta. Jos homoliitot olisivat olleet sallittuja, niin todennäköisesti tämäkin pari olisi ollut hankkimassa lapsia adoption kautta. Ainakin Jani Toivola vuodesta toiseen uikuttaa, kuinka on epäreilua, että hän ei voi saada lapsia homoutensa takia.

Seuraavaa homoeroa odotellessa.
  Ei_avioliittoja_homoille (ei rekisteröitynyt) • 10.04.2013 15:42
Saatko jotain mielihyvää siitä, kun ihmiset eroavat toisistaan? Entä odotatko yhtä innokkaana heteroeroja? Miksi tai miksi et?
  smo • 11.04.2013 07:18
Kuvitteletko smo oikeasti saavasi vastausta trollilta? Miksi ihmeessä noin asiaton kommentti piti taas julkaista? Sen kirjoittaja on vaan yksinäinen luuseri, jonka elämä on todella tylsää.
  Homopallero • 11.04.2013 09:13
"Saatko jotain mielihyvää siitä, kun ihmiset eroavat toisistaan? Entä odotatko yhtä innokkaana heteroeroja? Miksi tai miksi et"

Kyllähän se jotain kertoo, että jatkuvasti homot eroavat toisistaan. Tutkimustenkin mukaan rekisteröidyssä parisuhteessa elävät eroavat helpommin kuin avioliitossa elävät. Tuosta voi sitten kysyä, että voisivatko ne homoparit oikeasti luoda sopivan kasvuympäristön adoptiolapsille, kun ne kerta eroavatkin niin helposti.
  Ei_avioliittoja_homoille (ei rekisteröitynyt) • 11.04.2013 15:15
täällä on tärkeitä uutisia ja sit tälläisiä.
  r9ls (ei rekisteröitynyt) • 14.04.2013 20:49
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy