ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Hurts-yhtyeen Beautiful Ones -musiikkivideolla perinteisen sukupuolirajan rikkomiseen liittyvä tragedia

Sami Mollgren • 23.04.2017 08:42 • 1 kommentti. LEVYT

Hurts (kuva: Britta Pedersen / DPA / Lehtikuva)
Englantilainen syntikkapop-duo Hurts on julkaissut tulevan neljännen albuminsa ensimmäisen singlen ja siihen liittyvän videon. Kappaleen Beautiful Ones kerrotaan olevan ylistyslaulun yksilöllisyydelle.

Videossa esitetään erään illan tapahtumat käänteisessä järjestyksessä; traagisesta lopusta aiemman illan, tapahtumaketjun käynnistäneisiin hetkiin. Päähenkilön roolissa on yhtyeen laulaja Theo Hutchcraft.

Manchesterilaislähtöisen Hurtsin esikoisalbumi Happiness julkaistiin syksyllä 2010, ja sen tunnetuimmat singlet ovat Better Than Love ja Wonderful Life. Seuraavat albumit olivat Exile (2013) ja Surrender (2015). Hurts-duon osapuolet ovat laulaja Theo Hutchcraft ja kosketinsoittaja Adam Anderson.


Kesällä 2017 yhtye nähdään Turussa The Tall Ship Races Music –festivaaleilla.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Väkivalta ja kosto ei koskaan ole oikea vastaus, mutta ihan hyvä biisi. Tästä tuli mieleen vielä parempi ja jopa kotimainen rallatus, mikä sopii erityisen hyvin nyt Tsetsenian tilanteen takia. Ja tämä video ei ole mikään kehoitus niille, jotka tänään Venäjän suurlähetystön eteen ovat menossa mieltään osoittamaan! Behave!


Kommenttia muokattu: 25.04.2017 klo 11:22

Kommenttia muokattu: 25.04.2017 klo 13:42
  pekka.punavuori • 25.04.2017 10:49
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy