ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Huonekalukauppias T. Sukari laukoi homovastaisia TV-ohjelmassa

JuhaniV • 05.10.2010 21:55 • 5 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Toivo Sukari veisi lapsensa lääkärille, jos tämä osoittautuisi homoksi. Näin laukoi uskonnollisen elämänkatsomuksen omaava julkkis Nelosella nähtävässä Neljän tähden illallinen -ohjelmassa.

Sukari joutui peruuttelemaan sanomisiaan. MTV3:n verkkosivulla hän selittelee asiaa.

Ohjelman seuraava jakso tulee Neloselta ke 6.10.2010 klo 19:00-19:30


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Aiempi aamulehden uutinen aiheesta

www.aamulehti.fi
  PieniIhminen (ei rekisteröitynyt) • 06.10.2010 06:33
Koska en ole lääkäri, en pysty määrittämään Sukarin oireyhtymää. Tunnen kyllä kolme pätevää lääkäriä, jotka varmaankin pystyisivät auttamaan sukarimaisia tapauksia.
  Hannu, Tre (ei rekisteröitynyt) • 06.10.2010 08:37
Ja kaikkien sisustamista harrastavien homojen kannattaa ajatella lämmöllä herra Sukaria kävellessään hänen Masku-huonekaluliikkeidensä ohi...
  Public eye • 06.10.2010 10:23
En ole eiryisemmin innostunut Sukarin ideaparkeista ja maskuista,. Nut kuitenkin kävelen entistö suoraselkäisempänä Ideaprkkien ja Maskujen ohitse. Toivottavasti kaikki homo tekee samoin.
  oscari • 06.10.2010 11:37
Tuskin kukaan sisustamista harrastava Maskusta mitään pahvisohvia ostaa.. Enkä oikein ymmärrä Ideaparkkia, vaikkakin nostan hattua ihmisille jotka yrittävät murtaa K- ja S-monopolin.
  juham • 09.10.2010 20:30
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy