ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

HS: Jani Toivola (vihr) pitkälle sairauslomalle

Sami Mollgren • 09.02.2017 07:10 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Vihreiden Jani Toivola Tahdon2013 -tapahtuman rakkausjuhlassa tammikuussa 2015 (kuva: Mikko Kivinen)
Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola on jäänyt joulun alla sairauslomalle keskivaikean masennuksen vuoksi. Toivola on poissa eduskuntatyöstä ja muista luottamustoimista koko kevään.

Toivolan sairauslomasta kertoneen Helsingin Sanomien mukaan Toivola ei halua kommentoida sairauslomaan johtaneita syitä enempää, vaan haluaa keskittyä perheeseensä ja toipumiseensa.

Toivolan piti alkuaan olla toisena juontajana viime viikolla järjestetyssä gaygaalassa, mutta sen sijaan tapahtuman juonsi Mikko Leppilampi yksin.

Helsingin Sanomat nostaa esiin viime syksynä julkaistun Toivolan haastattelun, jossa hän kertoo työskentelystä eduskunnassa, kun osa työtovereista hyökkää avoimesti hänen elämäntapaansa kohtaan. Avoimesti homoseksuaalisuudestaan puhunut Toivola on myös Suomen mustaihoinen kansanedustaja. Molemmista asioista hän on kertoi saaneensa asiatonta palautetta.

Syyskuussa esimerkiksi kansanedustaja Mika Niikko (ps) kyseenalaisti eduskuntakeskustelussa Toivolan yksinhuoltajaisyyden. Toivolalla on vuonna 2013 syntyneen lapsen yksinhuoltaja.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Se on minusta tätä poliittista peliä, missä savustetaan ulos. Tällaista tehdään, kun etsitään tai keksitään syy ja sitten isketään kovaa. Kaikkea käytetään. Tähän tällaiseen pitäisi melkein valmentaa etukäteen.
  Kolmoisritti • 11.02.2017 17:52
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy