ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Homosuudelmat hämmentävät Cameronia?

jnsto • 03.05.2011 09:03 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Britannian pääministeri David Cameron kannattaa samasukupuolisten suudelmien kieltoa televisiossa ennen klo 21. Aiheesta kertoivat The Sun ja Advocate. Riippumaton selvityshanke saattaa johtaa tällaiseen rajoitukseen Britanniassa joka tapauksessa.

Coronation Street -sarjassa lesbo Sophie Websteriä esittävä Brooke Vincet twiittasi aiheesta arvellen maan olevan vaikeuksissa, jos pääministeri pitää suudelmakysymystä tärkeänä asiana.

Englannin konservatiivien GLBT-myönteisyys on varsin myöhäsyntyistä. Thatcherin aikana homojen asema oli tukala ja poliisit jahtasivat homoja vielä 2000-luvun alussa, vaikkakin homoseksuaalisuus sinänsä ei ollut rikos sitten 70-luvun. Vallassa ollut työväenpuolueen hallitus muutti lakeja vasta 2003 eurooppalaisessa paineessa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy