ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Homomusikaali "The Land of the Midnight Fun" - kolme näytöstä Savoy-teatterissa pride-viikolla

Sami Mollgren • 29.06.2016 08:23 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

The Land of the Midnight Fun -homomusikaali Savoy-teatterissa 30.6.-2.7. (kuva: HGT)

Helsingin Gayteatteri HGT, Helsingin gaykuoro Out ´n loud ja H.O.T. -urheiluseuran liikuntaryhmä ovat toteuttaneet suomalaisen "The Land of the Midnight Fun" -homomusikaalin. Sen esitykset ovat Helsingissä Savoy-teatterissa Helsinki Pride -viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina.

- Musikaali on täysin uusi; sävelletty musiikki, laulut ja niiden sanat, käsikirjoitus, tanssikoreografiat. Mukana esityksessä näyttelijöiden, laulajien ja tanssijoiden lisäksi on tanko- ja liinatanssijoita, ilma-akrobaatteja sekä showbändi Mehumaija.

- "The Land of the Midnight Fun" on absurdi, musiikillinen matka halki Suomen täynnä taikaa, rakkautta ja suomalaista pähkähulluutta. Juhannusyössä matkalla Lapista Helsinkiin sateenkaaren väreissä hehkuva, kansainvälinen laulava joukko törmää suomalaiseen kesäkulttuuriin. Miltä näyttää Suomen kesä ja suomalaisuus ulkomaalaisen silmin? Yöttömässä yössä voi tapahtua mitä vain, sillä keskikesän aurinko saa päät pyörälle monin tavoin!


Esityksen ohjaavat Cris Af Enehielm ja Veli Toppinen, koreografiat suunnittelee ja harjoituttaa Tuomo Railo, sävellykset ovat Ari Leskelän, Salla Markkasen ja Anna-Mari Kähärän tekemiä sekä käsikirjoitus, dramatisointi ja laulujen sanat Ari Murron käsialaa. Musikaalin työryhmässä on mukana lähes 60 henkilöä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy