ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Homoeroottinen näkökulma Putinista

jnsto • 26.07.2013 09:36 • 1 kommentti. SATTUMAT

Kuvien käsittelyn astetta palvelu ei kerro. Homoeroottiseksi on otettu myös kuva, jossa Putin on itse pukeutunut smokkisolmioon, \\
Usein paidatta pr-kuvissa esiintyvässä Vladimir Putinissa on homoeroottisuutta, sanoo BuzzFeedin toimittajanimimerkki Copyranter. BuzzFeed on julkaissut toistakymmentä Putin kuvaa väitteen perusteluiksi. Kuvien aitoutta ei nettipalvelussa kuitenkaan käsitellä. Copyranter kysyy, kuka yleensäkään metsästää paidatta, paitsi Putin. Heterovaikutelma kuitenkin syntyy tilanteista, jossa Putin on paidatta hevosen selässä tai vierellä. Kaikkein homoerottisimmaksi toimittaja nostaa kuitenkin kuvan, jossa Putin on valkoisessa aluspaidassa. Jos sen hän laittaisi Grindriin, inbox tukkeutuisi, arvelee BuzzFeed. Putinin sanotaan olevan kömpelö tanssikuvassa vaimonsa (tai tulevan vaimonsa) kanssa ja avioliiton lisätään nyt luhistuneen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Eiköhän tuo ole aika puppua.
Veikkaisin että Putinilla on niitä valtamiehen ja kariutuneen avioliiton kuvioita ja vetoamispyrkimyksiä nuorempiin naisiin. Siitä yhdestä tanssijamallistahan Putinin tyttönä on ollut juttuja.

Venäjällä myös maskuliinisuus on aika esilläpidetty asia.

Toisaalta venäläiset itse vitsailevat pilakuvissa ja vitseissä Putinista paljon suoremmin, kuin länsimaissa konsanaan.

Putin persettäkö sotilaat tässä arvioivat? 1.bp.blogspot.com : )


Taannoinen Thatcher-vitsi elää Venäjällä Putin versiona:
Kun Putin on hallituksineen ravintolassa, kysyy tarjoilija, ottaako Putin kalaa vai lihaa. Putin vastaa, että lihaa. Tarjoilija kysyy: entä vihannekset? Putin vastaa, että he ottavat myös lihaa.
www.allrussias.com


Venäjällä kerrotaan myös Putinin unesta, jossa Putin tapaa Stalinin haamun ja Putin kysyy Stalinilta neuvoa Venäjän hallitsemiseen.
Stalin neuvoo Putinia kokoamaan kaikki demokratiaa vaativat ja ampumaan heidät, sekä maalaamaan Kremlin sisältä siniseksi.
Miksi siniseksi?, Putin kysyy.
Hahaa, nauraa Staliniin haamu; arvasinkin ettet kysy neuvoni alkuosasta mitään.


Välistä nykyäänkin lännessäkin osataan
t.qkme.me
i.qkme.me
2.bp.blogspot.com
t.qkme.me
i.qkme.me
i299.photobucket.com
myös Medvedevin kadonneen kissan kohtalo selvisi
latitudenews.wpengine.netdna-cdn.com

Onhan Putin harrastanut toki kaikenmoisia koiruuksia perhekamujensa kanssa
s.wsj.net
www.globalpost.com

Kommenttia muokattu: 27.07.2013 klo 18:32
  human • 26.07.2013 21:15
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy