ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Helsinki Pride: Värikylläisiä karhuja Cafe Cavalierin näyttelyssä

vaeltaja2006 • 27.06.2017 06:20 • päivitetty: 27.06.2017 21:15 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Karhut ovat muodostuneet viime vuosina jonkinlaisiksi ikoneiksi seksuaalivähemmistöjen monenlaisuudessa. Cafe Cavalierissa esillä olevien kuvien monet värivariaatiot tuovat mieleen Warholin ikoniset Marilyn-kuvat.


Karhukuvien tekijä on vähän yli parikymppinen Yago Delgado. Hän on opiskelullut muutamana viime vuonna Limingan taidekoulussa ja tällä hetkellä Kankaanpään taidekoulussa.


Yago Delgadon ympäristö- ja tilataideteoksia on ollut mm. ”poikkitaiteellisilla” Kosmos-festivaaleilla Ristiinassa 2015. Se on pieni, omanlainen festivaali suomalaisen luonnon keskellä. Festivaalin värikäät satumetsät ovat ainakin kuvien perusteella kiehtovia.


Taiteilija Yago Delgado käyttää tyylistään nimeä ”FagadelicArt”. Siinä ovat yhtaikaa homoeroottinen taide ja abstraktisuus. Taiteilija itse samaistuu kuvissa näkyvään karhumiesten maailmaan.


Näyttely jatkuu Cafe Cavalierissa heinäkuun 30. päivään saakka. Osoite on: Malminrinne 2-4, Helsingin keskustassa.

PÄIVITYS 27.6.2017

Taiteilija on käymässä Helsingissä ja hän kertoo tauluistaan ja opastaa niiden katsomiseen. Valitettavasti täpötäyden baarin kova melu ja sanelukone-äänitteen huono laatu vaikeuttavat kuuntelemistaKatso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hirveitä
  Kolmoisritti • 30.06.2017 22:24
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy