ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Helsinki Pride 2011: Marssi niiden puolesta, jotka eivät itse voi

vaeltaja2006 • 08.07.2011 13:45 TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA
Pride-kulkueessa viime lauantaina oli mukana myös "Marching for Those Who Can´t" -ryhmä. Setan blogissa Leena Hernesniemi kertoo lisää tämän ryhmän sanomasta.

Marching for Those Who Can´t muistutti Pride-kulkueessa, että maailmassa on monia maita ja kaupunkeja, joissa Pride-tapahtumia ei voi järjestää; on monia maita, joissa HLBTI-ihmisillä ei ole mitään ihmisoikeuksia; joissa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt elävät jatkuvan väkivallan uhan alla; joissa viranomaiset ja valtio ovat jopa aktiivisesti edistämässä tätä syrjintää ja vainoa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy