ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Helsingissä järjestettävä Queertune on ensimmäinen pohjoismainen hlbtiq-kuorofestivaali

Sami Mollgren • 14.09.2017 21:56 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Kolmipäiväinen Queertune-festivaali järjestetään Helsingissä 29.9.–1.10.2017.
Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetään ensimmäinen pohjoismainen hlbtiq-kuorofestivaali syyskuun ja lokakuun vaihteessa Helsingissä.

Queertune-festivaalin konserttipäivä on lauantain 30. syyskuuta, jolloin kukin kuoro esiintyy kolmessa erillisessä konsertissa, Helsingin konservatoriossa. Konserttien jälkeen luvataan yhdentoista kuoron esittävän monen sadan laulajan voimin Finlandia-hymnin.

Kolmipäiväisen (29.9.–1.10.2017) festivaalin järjestelyistä huolehtivat Helsingin gaykuoro Out 'n loud ry (Helsingfors gaykör Out 'n loud rf) ja lesbokuoro Kaupungin Naiset ry. Festivaaliin on kutsuttu homo- ja lesbokuoroja kaikista pohjoismaista, ja siihen osallistuu neljä kuoroa Ruotsista, kolme Suomesta, kaksi Norjasta sekä yksi Tanskasta ja Islannista. Kuorojen esiintymisen lisäksi tapahtumaan kuuluu erilaisia workshoppeja ja tapaamisia.

- Out 'n loudilla on entuudestaan yhteyksiä pohjoismaisiin kuoroihin ja nyt halusimme Suomi Finland 100 -juhlavuoden kunniaksi kutsua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä edustavia kuoroja kaikista Pohjoismaista Helsinkiin, sanoo Helsingin gaykuoro Out 'n loud ry:n hallituksen puheenjohtaja Pasi Risberg.

Kuorofestivaalin vastuullinen järjestäjä on Helsingin gaykuoro Out 'n loud ry.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Myöskinhän Queer Tango -harrastus on muutamana viime vuonna vihdoin maahanmuuttanut myös Suomeen, joka oli pitkään väliinputoaja Tukholmaan ja Pietariin verrattuna.

Milonga Helsinki Weekend 23.-26.11.
queertangobook.org

voima.fi
  human • 14.09.2017 22:43
Edellisen kerran gay-kuorot lauloivat Finlandia-hymnin suomeksi Helsingin konservatotoriolla 2009 kesäkuulla, kun Helsingin gaykuoro Out'n Loudin vieraana oli London Gay Men's Chorus


Nyt kuunnellaan sitten, osaavatko skandinaavit suomea yhtä hyvin kuin britit osasivat.

Kommenttia muokattu: 15.09.2017 klo 00:49
  human • 15.09.2017 00:47
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy