ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Halonen toivoo ehdokkailta rehellisyyttä

jnsto • 16.01.2012 23:36 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Presidentti Tarja Halonen toivoo presidenttiehdokkaiden esiintyvän kuluvan viikon aikana mahdollisimman rehellisesti. Halonen sanoo seuranneensa vaalikampanjointia ja ehdokkaiden esiintymistä siitä näkökulmasta, onko kukin heistä aidosti oma itsensä. Hän muistuttaa tuntevansa heidät melko hyvin.

Halonen muotoili vaikutelmansa sanoilla, että ehdokkaat ovat hänen mielestään nyt "vähän hiljaisempia kuin yleensä."

Halonen perää ehdokkailta kansalaisten kuluttajansuojan kunnioittamista.

-Heidän tulee vain uskaltaa sanoa avoimesti omat mielipiteensä, jotta äänestäjillä olisi mahdollisuus valita aito tuote.

Halosen keskeinen sanoma on toive, että äänestysvilkkaus nousisi.

- Menkää nyt ainakin ensimmäisellä kierroksella äänestämään, kun ei tiedä tuleeko toista kierrosta. Jos vähänkin epäilee, ettei sunnuntaina pääse äänestämään, niin nyt tiistaina on vielä mahdollisuus..


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Niinpä. Jälleen kerran niin meillä kuin muuallakin: ensin uho ja siitä sitten tuho. Ansioitunut suomalainen poliitikko sanoi aikanaan jotenkin näin: " Otetaan politiikassa käyttöön rehellisyys, jos muu ei auta." Totuus, jos sitä ehdokkaastaan etsii, löytynee siltä väliltä mitä hän kertoo ja mitä jättää kertomatta. Jonkinmoiselta viihteeltä, lieneekö sitten hyvää vaiko huonoa, tuo presidenttiehdokkaiden esiintyminen vaikuttaa. Odotin heidän tuovan enemmän esiin omia kantojaan maan työllisyyden hoitoon, talous- ja sosiaaliseen elämään, sekä koulutukseen, josta hyvin huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää nyt työelämässä oleville, sekä kasvaville lapsille ja nuorille, sillä heissä on yhteiskunnan tulevaisuus. Ulkopolitiikalla, uskonnoilla, seksuaalisella suuntauksella ja ihmisarvoilla pelotellaan ja harrastetaan monenmoista tunnelmatemmellystä sensijaan, että ne hoidettaisiin selkeästi ja venkoilematta. Itselleni useimmat ehdokkaat ovat olleet päivä päivältä enenevässä määrin pettymyksiä, valiettavasti.
  Onnellinen mies (ei rekisteröitynyt) • 17.01.2012 10:28
Pari positiivista huomiota ehdokkaiden esiintymisestä:

Eri mediat ovat entistä enemmän surutta hyödyntäneet mahdollisuutta tehdä myyvää viihdettä ehdokkaiden kustannuksella, koska ovat laskeskelleet, että kenelläkään ei ole tässä tilanteessa varaa kieltäytyä ja menettää yhtään ääntä kieltäytymisen yleisössä aiheuttaman mahdollisen närkästyksen vuoksi.

Paavo Lipponen on osoittanut ihailtavaa suoraselkäisyyttä sanomalla useassa yhteydessä, että hän ei lähde mukaan kaikkeen pelleilyyn, jolla ei ole mitään tekemistä presidentin viran hoitamisen kanssa. Esimerkkeinä vaikkapa Hesarin kävelytestit ja Nyt-liitteen drinkkivinkit.

Paavo Väyrynen taas on ollut erittäin selkeäsanainen ja kiertelemätön, mikä on toiminut selkeänä vastakohtana Soinin asian viereen osuville muka-nokkelille tokaisuille ja sloganeille, jotka alkavat ilmeisesti vähitellen nyppiä perussuomalaisia vielä eduskuntavaaleissa äänestäneitä. Väyrynen korjaa kannattajat taakseen samansuuntaisilla mutta mutkattomasti muotoilluilla viesteillään.
  Public eye • 17.01.2012 16:22
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy