ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

George Michael pääsi kotiin pahojen poikien keskeltä

vaeltaja2006 • 05.10.2010 06:41 • päivitetty: 11.10.2010 14:55 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Uusin tieto maanantaina 11.10.2010
George Michael on päässyt pois kärsittyään puolet vakeusajastaan.


Spiegel-lehti on saanut tietojaan femalefirst.co.uk-sivustolta. 47-vuotias pop-tähti George Michael on saanut tukea vartijoilta ja yhdeltä vangilta muiden vankien ahdisteluja ja väkivaltaa vastaan. Häntä tukeneelle vangille, Robert Bleachille, pop-tähti on luvannut jo henkilökohtaisen turvamiehen homman vankeuden jälkeen.

Muusikko oli ensin lontoolaisessa Pentonvillen vankilassa, ja siellä hänet joudutttiin siirtämään helpompaan vankilaan. Ensimmäiset päivät olivat vaikeita. Hän oli jotenkin sekaisin eikä katsonut ketään silmiin. Tulokasta uhkailtiin, mutta onneksi hän pääsi Bleachin suojelukseen.

Sunday Mirror kertoo, että julkkiksella on vankilassa monia etuja. Sellin edustalla on melkein jonoksi asti nimikirjoituksia haluavia vartijoita.George Michael itse kertoo, että muut vangit ja henkilökunta suhtautuvat häneen ystävällisesti eikä hänellä ole mitään erityisetuja - paitsi, että monet tyypit antavat hänen voittaa biljardissa.

(Spiegel)


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
** Ja tässä selvennykseksi otsiko viittaus pahoista pojista Whamin 1983 hitti "Bad Boys"

www.youtube.com

"Bad boys / stick together never sad boys"
  SaintJudy • 11.10.2010 15:54
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy