ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

George Michael alkaa toipua keuhkokuumeesta

vaeltaja2006 • 01.12.2011 10:00 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
1.12.2011

Uusimmat uutiset ovat jo positiivempia. Vähittäinen toipuminen on alkanut. Pahin kriisi on ohi.

www.thesun.co.uk

29.11.2011

George Michaelin tilanne on toissapäivän jälkeen jonkin verran huonontunut. Huono hapenottokyky heikentää myös sydämen toimintaa. Koska kyse on yksityishenkilöstä, sairaala ei anna tietoja terveydentilasta.

Vienna online kertoi eilen aamupäivällä, että potilas on aika kriittisessä tilassa. The Sun oli haastatellut lääketieteellistä asiantuntijaa, joka kertoi, että joillakin potilailla keuhkokuume on erittäin vakava. Syitä yksilöllisiin eroihin ei tarkkaan tiedetä, Ikä vaikuttaa, samoin immuunijärjestelmän toiminta.

Hampurin homo-kaupunkilehti Hinnerk kertoo, että sairaala ei kerro mitään, mutta epäviralliset tiedot kuvaavat George Michaelin tilaa heikoksi. Hän kärsii „Acute Respiratory Distress Syndromesta eli ARDS:stä. Keuhkot saattavat lakata kokonaan toimimasta. Sen sijaan laulajan partneri kuvaa, että jokainen päivä on parempi.26.11.2011

George Michaelin Wienin vierailu on päätynyt sairaalaan. Maanantaina hänen piti esiintyä Stadthallessa. Päivystävä lääkäri kielsi esiintymisen ja George Michael kuljetettiin tehohoitoon. Hän oli aikaisemmin valittanut rintakipuja Hotel Imperialin sviitissään. Alkudiagnoosi oli keuhkoputken tulehdus, mutta se muuttui keuhkokuumeeksi ja sydämen rytmihäiriöiksi.

Keskiviikosta lähtien lehdistö on kertonut heikkenevästä tilanteesta. Hän on erikoissängyssä, joka vähentää painetta keuhkoihin. Jo lokakuussa peruuntui Lontoossa konsertteja ja syyksi kerrotiin virusinfektio. Nyt hän jää Wieniin ja hänellä on lääkärien mukaan lentokielto siihen saakka kunnes keuhkot toimivat paremmin.

Eilen iltapäivällä kerrottiin, että tilanne on vakiintunut ja George Michael on jälleen valveilla.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Huffington Postin uutisessa Christians For A Moral America väittävät Twitter viestissä että George Michaelilla olisi AIDS ja kehottavat rukoilemaan jotta laulaja näkisi valon saatanallisessa elämäntyylissään.

Stephen Fryn vuonna 2007 tehdyssä HIV- dokumentissa George Michael kertoi, että ei uskalla käydä Hiv-testeissä koska pelkää tuloksia. Fry vei laulajan testeihin, jotka osottaituivat tuolloin negatiivisiksi. Osio on poistettu laulajan pyynnöstä dokumentista Michaelin asenne aiheutti tuolloin debattia vapaaehtoisesta testauksesta.
  SaintJudy • 30.11.2011 15:05
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy