ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Författarsamtal - kirjailijatapaaminen Luckanissa

vaeltaja2006 • 01.07.2012 20:13 TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA

Vasemmalta lukien Emma Juslin (Suomi), Kristofer Folkhammar (Ruotsi), Leonora Christine Skov (Tanska) ja oik. puheenjohtaja Hallongrottan-kirjakaupasta
Helsinki Priden ruotsinkielisen kirjallisuustapaamisen vieraina olivat Kristofer Folkhammar (Ruotsi), Emma Juslin (Suomi) och Leonora Christine Skov (Tanska). Puhuttiin HLBTI-kirjallisuuden merkityksestä.

Kristofer Folkhammar on kriitikko ja arvostettu kirjailija. Hän on kirjan Isak & Billy (2011) tekijä. Emma Juslinilta on kolme kirjaa. Nyt hän lukee näytteen kirjasta Frida och Frida (2008). Leonora Christine Skov on myös kriitikko ja kirjailija. Hän esittelee kirjaa Silhuet af en synder (2010).

Tilaisuuden taustalla olivat Regnbågsankan-järjestö ja feministinen kirjakauppa Hallongrottan, joka sijaitsee Tukholmassa Bergsundsgatanilla Södermalmin kaupunginosan länsilaidalla lähellä Hornstullin metroasemaa. Hallongrottan on pohjoismaisella kiertueella. Ensin käytiin Oslon Pridessa ja nyt Helsinki Pridessa.

Keskustelu käytiin ruotsiksi ja tanskaksi. Taltioimme keskustelua ja tässä audio-osuudessa tarjoamme "makupaloina" (som smakbit) noin puolet keskustelusta. Alussa kirjailijat lukivat katkelmia omasta tuotannostaan. Sen jälkeen puhutaan HLBTI-kirjallisuuden merkityksestä.

Kesto 16 min 50 sek
Kesto 11 min 30 sek
Kesto 9 min

Katso myös nämä
 
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy