ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Finlayson on vuoden 2015 brändinrakentaja - Tom of Finland siivittämässä menestystä

Sami Mollgren • 15.09.2015 21:11 • 1 kommentti. UUTISET: YLEISET • KOTIMAA

Finlaysonin Tom of Finland -mallistoon kuuluvat esimerkiksi pyyhkeet ja vuodevaatteet.
Finlayson on valittu vuoden 2015 Brändinrakentajaksi. Vuoden Brändinrakentaja -tunnustuksen jakaa vuosittain Mainostajien Liitto. Tunnustus julkistettiin tiistaina järjestetyssä Mainontapäivä-tapahtumassa.

Erityisesti esiin nostetaan vuonna 2014 julkistettu Tom of Finland -mallisto, joka sai suuren huomion niin Suomessa kuin maailmallakin.

Varoitteluista huolimatta taiteilija Touko Laaksosen homoeroottisiin piirroksiin perustuneesta mallistosta tuli kaupallinen menestys, ja sen herättämän huomion myötä muidenkin Finlaysonin tuotteiden myynti ja samalla koko yrityksen pitkään laskusuunnassa ollut liikevaihto lähti nousuun.

Mallisto on ollut kaupallinen menestys ja se toi seksuaalisen suvaitsevaisuuden kahvipöytäkeskustelujen aiheeksi, todetaan Mainostajien Liiton tiedotteessa.

Aiemmin tunnustuksen ovat saaneet esimerkiksi DNA, Raision Elovena, Fiskars, Sinituote ja Sinebrychoffin olutmerkki Karhu.

Mainostajien Liitto on valtakunnallinen, mainontaa ostavien yritysten ja yhteisöjen edunvalvontajärjestö. Liiton noin 400 jäsenyritystä edustavat kauppaa, teollisuutta, palvelualoja sekä julkisyhteisöjä. Näiden panostukset ovat yli 80 prosenttia markkinointiviestinnän kokonaisrahamäärästä Suomessa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
KulttuuriUroteko!

Finlaysonhan, tai joku muu taho, voisi tehdä tästä Tompan työstä pyyhkeen ja antaa sillä pyyhkeitä persuille ja aa-laisille

worldoftomoffinland.com

Ja löytyyhän tuolta Tompan Beach Boy 1&2 -tarinoista muutakin tuommoistakin.

Kommenttia muokattu: 15.09.2015 klo 23:49
  human • 15.09.2015 23:39
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy