ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Finlandization-tapahtuma jälleen Helsingissä

vaeltaja2006 • 27.07.2017 15:31 UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA
Tänä viikonloppuna, 28.-30. heinäkuuta 2017, vietetään jälleen nahka- ja fetissiväen perinteistä Finlandization-tapahtumaa, nyt 31. kerran. Ennakkotietona on, että Mister Leather Belgium ja Mister Rubber Italy saapuvat Helsinkiin.

Perjantaina 28.7. pidetään Get Together -party klo 19-22 Bulevardin Roomissa, osoite Bulevardi 26. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja sisäänpääsy on maksuton.

Lauantaina 29.7. on Finlandizationin pääjuhla Kaapelitehtaalla, Pannuhallissa, Tallberginkatu 1 alkaen klo 21. Sisäänpääsy on klo 21-22 jäsenille 15 euroa, ei-jäsenille 20 euroa. Klo 22 jälkeen sisäänpääsy 20 euroa/25 euroa. Pääjuhla on vain miehille ja sisäänpääsyn edellytyksenä on MSC Finlandin pukukoodin mukainen pukeutuminen.

Sunnuntaina 30.7. on Bulevardin Roomissa "fetissibrunssi", klo 12-15. Lippuja saa etukäteen perjantain ja lauantain tilaisuuksissa, hinta 20 euroa.


Finlandizationin järjestää MSC Finland, suomalainen nahka- ja fetissijärjestö. MSC oli Setan jäsenjärjestö 1990-luvulla. Nykyään se on mukana eurooppalaisessa nahka- ja fetissikerhojen kattojärjestössä, ECMC:ssä. Pohjoismaisilla nahka- ja fetissikerhoilla on oma kattojärjestö. Lähes jokaisella eurooppalaisella kerholla on oma vuotuinen päätapahtuma, ja esim. Keski-Euroopassa runsaasti vieraillaan "veljeskerhojen" tapahtumissa.. Samoin eri kerhojen valitsemat mister-tittelien haltijat vierailevat eri kerhojen tilaisuuksissa.

Näitä kesätapahtumia on järjestetty 1980-luvulta alkaen. Viime vuonna oli erityisen suuri Finlandization-tapahtuma, kun samaan aikaan vietettiin järjestön 40-vuotisjuhlaa ja Finlandizationin 30-vuotisjuhlaa. Kaikki nämä juhlat järjestetään vapaaehtoisvoimin.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy